Populære sporter
All sport
Vis alt

Ruud brøt barriere og dundret videre i Roma: – Helt fantastisk!

Carl Henning Biørnstad

Oppdatert 16/05/2023 klokken 16:42 GMT+2

Casper Ruud dundret Laslo Djere ut av turneringen i Roma. Dermed har han all grunn til å gå rakrygget i 17. mai-toget i den Evige Stad onsdag - før han skal ut i ny kamp på selveste nasjonaldagen.

Casper Ruud.

Foto: Getty Images

Saken oppdateres!
Casper Ruud - Laslo Djere 2-0 (6-1, 6-3)
Casper Ruud hadde aldri gått seirende ut av en duell med serbiske Laslo Djere, men 16. mai satt den endelig for håpet fra Snarøya.
Nordmannen hadde full kontroll i 4. runde-kampen, og tok seg - uten særlige problemer - videre til kvartfinalen i storturneringen i Roma. Etter å ha eksplodert ut av startblokkene i det første settet, der han ikke ga seg før det stod 6-1 på tavla, så han seg aldri tilbake resten av kampen.
Ruud hadde fullstendig overtaket gjennom den høyinteressante duellen, og kunne omsider tørke svetten og juble for seier etter 6-3 i det andre settet.
– Dette var rett og slett helt fantastisk. En kjempeopptur, sa ekspert Dorthea Faa-Hviding i studio etter kampen.
– Både forehanden, servene, backhanden og intensiteten var utrolig bra i dag. Dette har vi ventet på. En veldig bra prestasjon av Casper i dag, fortsatte hun.
Casper Ruud møter med det vinneren av Francisco Cerundolo og Jannik Sinner. Den kampen spilles senere tirsdag, før kvartfinalen går av stabelen 17. mai.
– Dette ga meg en god selvtillitsboost. Jeg er veldig fornøyd med seieren i dag, sa hovedpersonen selv til arrangøren like etter kampslutt.
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame