Populære sporter
All sport
Vis alt

Djokovic med Rune-«flørt»: – Håper han inviterer meg

Kristian Hennie

Publisert 16/05/2023 klokken 09:10 GMT+2

Novak Djokovic snakker varmt om forholdet til det danske stjerneskuddet Holger Rune.

Holger Rune og Novak Djokovic.

Foto: Getty Images

Både verdensener Novak Djokovic og danske Holger Rune er en del av stjernefeltet som deltar i ATP Masters 1000-turneringen i Roma denne uken.
Begge spillerne tok seg enkelt videre til fjerde runde av grusturneringen i Italia søndag.
I forkant av turneringen på grusen i Italia har serberen snakket ut om forholdet til den danske 20-åringen. Og det er ingen tvil om at det er i positiv forstand.
– Vi har trent sammen en del ganger i løpet av de siste par årene. Han er en av de ledende innenfor den nye generasjonen i tennis. Jeg har sagt til han at jeg alltid vil være der for ham, uansett hva han har bruk for, sa Djokovic på pressekonferansen før turneringen.
Sett denne? Saken fortsetter under videoen.
picture

Ruud med ellevillt «dropshot»: – Oi, oi, oi!

Ifølge danske Ekstrabladet har Rune tidligere uttalt at hvis han kunne velge, ville Djokovic vært spilleren av de fire store (Rafael Nadal, Novak Djokovic, Roger Federer og Andy Murray) han kunne tenke seg å ta en middag med.
– Det er hyggelig at han vil spise middag med meg. Jeg håper han inviterer meg, for jeg har ikke fått en invitasjon enda, men jeg sier gledelig ja, sier Djokovic.
35-åringen fra Serbia forteller videre at til tross for at forholdet mellom de to er bra, så er han profesjonell i tilnærmingen til Rune.
– Han er jo en topp ti-spiller, så man må selvfølgelig ikke komme for nære sine største rivaler, sier han og fortsetter:
– Vi er på en måte i forskjellige posisjoner, for jeg har spilt profesjonell tennis i 20 år og han har så vidt begynt. Hvis det er noe han tror jeg kan hjelpe ham med eller dele med ham, er jeg alltid åpen for det, avslutter serberen.
Djokovic møter britiske Cameron Norrie tirsdag kl. 11, samtidig skal danske Rune få bryne seg på kvalspiller Alexei Popyrin - som blant annet har slått Felix Auger-Aliassime på veien til den fjerde runden i Masters 1000-turneringen i Roma.
Sett denne? Roma-trener José Mourinho var å se på tribunen under Djokovic sin kamp fredag.
picture

Plutselig dukker Roma-sjefen opp på tenniskamp

Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame