Populære sporter
All sport
Vis alt

Slik skal Ruud slå Federers overmann: – Ser en tittel rett rundt hjørnet

Helene Fineide

Publisert 21/05/2021 klokken 10:49 GMT+2

Fredag møter Casper Ruud spanske Pablo Andújar til semifinale i Geneva Open. Dette mener Discoverys ekspert må til for at Ruud skal kunne sikre videre avansement og muligheten til å ta en ny tittel.

Casper Ruud.

Foto: Getty Images

– Casper er en favoritt, men han må spille på sitt aller, aller beste, sier Discovery-ekspert Øivind Sørvald i forkant av semifinalen.
Spesielt èn ting tror eksperten blir viktig for Snarøya-gutten å ha kontroll på i oppgjøret mot Andújar, som er ranket som nummer 75 i verden.
– Semifinaler er mye press, og det er store forventninger til at Casper skal slå Andújar. Han må derfor finne det rette spenningsnivået sitt, der han er tent, men samtidig finner en balanse i spillet, fortsetter Sørvald.
– Jeg håper han spiller slik han gjorde mot slutten av kampen mot (Dominik) Koepfer i kvartfinalen. Der spiller han veldig godt på defensiven når han blir presset.
Saken fortsetter under videoen.
picture

Ruud-motstander kaster flaske i frustrasjon

– Ny tittel rett rundt hjørnet

Fredagens semifinale blir nordmannens fjerde denne ATP-våren.
Spanjolen på motsatt banehalvdel er mannen som tidligere denne uken slo ut toppseedede Roger Federer i åttedelsfinalen.
Ved seier over den spanske 35-åringen fredag, vil det norske tennisesset gå til sin tredje finale på ATP-250-nivå noen gang. Det kaller eksperten den perfekte oppladningen før den kommende Grand Slam-turneringen Roland Garros neste uke.
– Det blir en veldig spennende kamp fredag. Klarer han å nå en ny finale i nok en 250-turnering, er det en meget fin oppladning til French Open, sier Sørvald.
– Han må bare krige på, og så er det viktig at han spiller sitt spill og kontrollerer kampen. Casper har klart det før, og gjør han jobben sin så tror jeg han ser en ny tittel rett rundt hjørnet.
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame