Populære sporter
All sport
Vis alt

Vrien trekning for Ruud: – Jeg frykter han litt

Oppdatert 23/10/2021 klokken 14:42 GMT+2

Trekningen til ATP 500-turneringen Wien Open er klar. Casper Ruud skal opp mot Lloyd Harris, en spiller han ga han skikkelig kamp i Indian Wells tidligere i oktober.

Casper Ruud

Foto: Getty Images

  • Wien Open ser du på discovery+. Sikre deg tilgang her
Mandag starter tennisturneringen Erste Bank Open i Wien. Blant store navnene som Alexander Zverev, Matteo Berettini, Andy Murray og Stefanos Tsitsipas, finner man også Casper Ruud, og han møter velkjent motstand i sin første kamp.
I første runde møter han Lloyd Harris. 24-åringen fra Sør-Afrika var også motstanderen til Casper Ruud i Indian Wells tidligere i oktober. Da fikk nordmannen knallhard kamp, men gikk til slutt videre etter et sterkt comback over tre sett.
– Harris spilte knallbra sist og holdt på å slå han. Nå er det også innendørs. Da vil serven ha enda mer å si og det blir nok lettere å serve godt over en hel kamp. I Indian Wells fikk Harris problemer med vinden, det skjer ikke nå. Så jeg frykter han litt. Snittnivået til Casper har vært bedre gjennom åra, men toppnivået til Harris er farlig for Casper og alle andre, sier Discovery-kommentator Ola Bentzen.
Skulle Ruud slå ut Lloyd Harris, møter han vinneren av kampen mellom Lorenzo Sonego og Christian Garin.
– Hvis Casper slår Harris, er begge absolutt overkommelige. Det er tøffe kamper hele veien, men jeg anser Harris som tøffere. Sonego kan også serve bra, mens Garin trives nok best ute, sier Bentzen om en mulig andre runde.
Går nordmannen også videre derfra til en kvartfinale, kan han møte Jannik Sinner, en annen spiller som kjemper om å bli med i ATP Finals. Italieneren møter Reilly Opelka i første runde. Per nå ligger Ruud an til å ta den sjuende av åtte plasser i sluttspillet. Dermed har han råd til at én spiller går forbi.
– Det kan jo potensielt bli helt avgjørende for hvem som greier å ta de plassene. Det blir en sånn type test man må bestå for å komme seg dit. Hvis «feil» folk vinner og gjør det bra, er det sånne han må vinne. Sinner er én av dem bak. Skal han ha det i egne hender, bør han vinne den type kamper, gjentar Bentzen.
Lloyd Harris spiller mot Jannik Sinner i Antwerpen lørdag 15:00. Den kampen går på discovery+.
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame