• 6. og 7. mars spiller Ruud Davis Cup i Norge – kampene vises på Dplay
Thiago Seyboth Wild - Casper Ruud: 7-5, 4-6, 6-3
Etter å ha slått ut Albert Ramos-Viñolas i semifinalen i Santiago var det duket for nok en finale for Casper Ruud. Der var det den 19-årige brasilianske wildcardspilleren Thiago Seyboth Wild (182 i verden) som ventet.
Chile Dove Men+Care Open
Ruud til semifinale – se høydepunktene her
28/02/2020 PÅ 19:45
19-årige Wild er rangert nesten 150 plasser bak Ruud (182 mot 38), men han har på sin vei mot tittelen i Santiago vist kvaliteter som gjør at han tippes som en framtidig stjerne.
Kampen startet utrolig jevnt, men det var nordmannen som klarte å bryte Seyboth Wild og tok dermed første game. Brasilianeren slo tilbake med fire strake poeng i andre game og dermed var de like langt. Deretter økte Ruud med 2-1, før han gikk opp til 3-1. Seyboth Wild reduserte så til 3-2 før han også tok sjette game. Seyboth Wild viste muskler og på stillingen 6-5 vant han også siste game og vant første sett 7-5.
Andre sett startet heller ikke slik nordmannen ønsket og Seyboth Wild tok første game. Deretter slo Ruud tilbake, før igjen brasilianeren tok ledelsen. Seyboth Wild spilte godt, men på stillingen 4-3 var det Ruud som utlignet til 4-4. Der brøt han motstanderen og var tilbake i ledelsen i andre sett. Nordmannen vant til slutt andre sett 6-4.
Tredje sett startet med 3-0 til brasilianeren, før Ruud reduserte igjen. På stillingen 4-2 til Wild, tok han fire strake poeng og sikret også gamet. På stillingen 5-3 hadde Seyboth Wild mulighet til å dra i land seieren, noe han også gjorde. Dermed tok 19-åringen sin første ATP-tittel.
For bare to uker siden tok Casper Ruud sin og Norges aller første ATP-tittel da han slo Pedro Sousa i finalen i Argentina Open.
Allerede kommende uke spiller Ruud Davis Cup i Norge. De kampene kan du se på Dplay.
Fikk du med deg denne?

Slik er Ruuds glupe myntkast-taktikk – planlagt med Nadals onkel

Chile Dove Men+Care Open
Argentiner venter Ruud i Chile
27/02/2020 PÅ 13:24
Chile Dove Men+Care Open
Se Ruuds overbevisende seier: – Den er helt rå!
27/02/2020 PÅ 11:20