Populære sporter
All sport
Vis alt

Dette blir Ruuds neste motstander i Barcelona – senkamp i vente for nordmannen

Eurosport
AvEurosport

Oppdatert 19/04/2023 klokken 19:51 GMT+2

Casper Ruud skal ut mot argentinske Francisco Cerundolo i 3. runde av turneringen i Barcelona. Den kampen spilles torsdag kveld, opplyser arrangøren.

Ruud før potensielt Cerundolo-møte: – Jeg er sulten på revansj

Torsdagen på hovedbanen i Barcelona har de fire øverste seedede på programmet. Ruud er sist ut i kamp fire mot Cerundolo. Det skal spilles tre kamper før nordmannen skal i aksjon, og den første starter klokken 11. Den tredje starter tidligst 16.
Cerundolo slo italienske Francesco Passaro 6-2 og 6-2 i sin kamp i 2. runde i grusturneringen i Barcelona onsdag.
Ruud og Cerundolo har møttes to ganger tidligere på ATP-nivå. Ruud slo argentineren i det seneste møtet i Miami Open-turneringen på hard court i fjor, mens argentineren vant over Ruud på grusen i Båstad.
Casper Ruud er tredjeseedet i turneringen i Barcelona bak toppseedede Carlos Alcaraz og greske Stefanos Tsitsipas.
Discovery kom såvidt innom Francisco Cerundolo under praten med Casper Ruud i et intervju etter seieren over Ben Shelton, og nordmannen er revansjesugen.
– Jeg tenker at det blir spennende. Jeg tapte mot ham sist, så jeg har lyst på revansj. I Båstad gikk det ikke helt min vei, men jeg er klar for match hvis det blir han. Det blir en tøff match, som det ble sist også. Jeg er sulten på revansje, sa Ruud til Discovery i et intervju etter seieren over Shelton.
(©NTB)
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame