Populære sporter
All sport
Vis alt

Medvedev med sliteseier i Australian Open

Eurosport
AvEurosport

Oppdatert 26/01/2022 klokken 15:51 GMT+1

Russiske Daniil Medvedev brukte over fire og en halv time på å slå ut unggutten Felix Auger-Aliassime i kvartfinalen i Australian Open onsdag.

Le cri de rage de Daniil Medvedev en demi-finale de l'Open d'Australie face à Félix Auger-Aliassime

Foto: Getty Images

  • Følg sluttspillet i Australian Open på discovery+
Medvedev slet i starten og tapte de to innledende settene, men tok seg kraftig sammen og slo Auger-Aliassime 6-7, 3-6, 7-6, 7-5, 6-4.
25-åringen gikk inn i turneringen som andreseedet, men verdenstoeren sto igjen som den best rangerte spilleren etter at førsteseedede Novak Djokovic ble kastet ut like før turneringen startet.
Medvedev var storfavoritt før kvartfinalen mot Auger-Aliassime, som han slo i strake sett både i semifinalen i US Open i september og i ATP Cup tidligere i januar.
Se hva Daniil Medvedev sa etter seieren. Saken fortsetter etter videoen.
picture

Daniil Medvedev var fornøyd etter en sliteseier i kvartfinalen

Men canadiske Auger-Aliassime (20) hadde ingen planer om å gi seg uten kamp og tok ledelsen ved å vinne tiebreaket i det første settet, før han brøt Medvedev tidlig i det andre settet og gikk opp til 2-0.
I tredje sett ble det nytt tiebreak, men denne gangen vant Medvedev og reduserte til 1-2 i sett. I fjerde sett misbrukte Auger-Aliassime en matchball, og Medvedev dro med seg settet 7-5.
I det femte og avgjørende settet giret russeren opp og leverte til tider strålende tennis. Den unge canadieren måtte dermed se Medvedev stikke av med seieren.
Han går videre til semifinale mot Stefanos Tsitsipas, som vant sin kvartfinale tidligere på dagen onsdag med seier i strake sett mot Jannik Sinner. I den andre semifinalen møtes Rafael Nadal og Matteo Berrettini.
Her avgjør russeren kampen.
picture

Her vinner Medvedev etter fire on halv time

(©NTB)
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame