• Se Vuelta a España med Eurosport Player. Skaff deg tilgang her.
Etappen, som var på 171 kilometer mellom Cistierna og Les Praeres de Nava, var av den tøffe typen. Den ble avsluttet opp en stigning på godt over 20 prosent på det meste de siste 3,5 kilometerne.
Nederlandske Steven Kruijswijk slo tidlig til, mens sammenlagtfavorittene som Nairo Quintana og Yates tok det litt mer forsiktig. Colombianeren slo derimot til de siste par kilometerne og fikk med seg landsmannen Miguel Ángel López. De to var nummer tre og fem i sammendraget foran den tøffe fjelletappen.
Vuelta a España
Viviani sterkest i spurten i Vuelta-avslutningen
16/09/2018 KLOKKEN 19:26
Yates som holdt annenplassen foran lørdagens etappe satt litt lenger bak i feltet på vei oppover, men klarte å svare på rykket. Med 700 meter kontret han og den colombianske duoen Quintana/Lopez klarte ikke å svare.
Yates vant etappen med to sekunder foran Lopez. Den spanske veteranen Alejandro Valverde ble nummer tre.
Quintana fulgte sju sekunder bak på en femteplass og måtte se Valverde gå forbi seg i sammendraget. Yates leder med 20 sekunder på Valverde og 25 foran Quintana.
Jesús Herrada i den røde ledertrøyen fikk det tøft og havnet langt bak. Søndag er det en ny tøff etappe i rittet som avsluttes i Madrid neste søndag.
Se høydepunktene fra etappen:

Se høydepunktene fra den fjortende etappen

(©NTB/Eurosport.no)
Vuelta a España
Se høydepunktene fra den 20. etappen
15/09/2018 KLOKKEN 16:18
Vuelta a España
Bystrøm etappetoer i Vuelta a España
13/09/2018 KLOKKEN 15:33