Populære sporter
All sport
Vis alt

Ny nordmann klar for Tour de France

Eurosport
AvEurosport

Oppdatert 27/06/2022 klokken 10:22 GMT+2

Vegard Stake Laengen skal sykle Tour de France.

Vegard Stake Laengen

Foto: Scanpix

Vegard Stake Laengen er tatt ut i UAE-troppen som skal delta i årets Tour de France
Laengen deltar dermed i det prestisjetunge sykkelrittet for femte gang i karrieren. Nordmannen skal hjelpe kaptein Tadej Pogacar med å forsvare fjorårets seier i Tour de France. Slovenske Tadej Pogacar har vunnet Tour De France de to foregående årene, og er kaptein på UAE-laget også i årets ritt.
Saken fortsetter under Twitter-meldingen:
I tillegg til Vegard Stake Laengen og Tadel Pogacar er følgende UAE-ryttere tatt ut: Rafal Majka, Brandon McNulty, Marc Soler, Matteo Trentin, Mikkel Bjerg og George Bennett.
Pogacar vant Slovenia rundt sammelagt tidligere i juni. Laengen deltok i rittet, men brøt etter at romkameraten Mikkel Bjerg ble koronasmittet. Dansken er frisk igjen og klar for sin andre Tour de France-deltakelse.
Det er allerede bekreftet at nordmennene Andreas Leknessund (Team DSM) og Amund Grøndahl Jansen (Team BikeExchange) er tatt ut til Tour de France.
Det er også ventet at Alexander Kristoff blir tatt ut til sykkelrittet, men hans belgiske lag Intermarché-Wanty-Gobert Matériaux har ennå ikke tatt ut sitt Tour de France-lag.
Kristoff ble vraket til Tour de France i fjor, da han syklet for UAE Team Emirates.
Tour de France starter 1. juli i København.
(©NTB/Eurosport.no)
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame