Populære sporter
All sport
Vis alt

Disket polakk beklager: – Stor feil av meg

Oppdatert 02/04/2023 klokken 15:18 GMT+2

Bahrain-rytter Filip Maciejuk ble disvalifisert i Flandern rundt etter å ha tatt ned halve feltet.

Bahrain-rytter forårsaker gigantisk velt: – Han blir ikke en populær mann

Kun kilometer før rytterne skulle klatre opp Oude Kwaremont for første gang gikk halve feltet, med flere store favoritter, i bakken i en massiv og stygg velt.
Bahrain-rytter Filip Maciejuk skulle avansere på venstre side i feltet, men havnet i vanngrøften etter regnvær de siste dagene og tok ned halve feltet i stedet da han forsøkte å få kontroll på sykkelen. Maciejuk ble diskvalifisert etter hendelsen.
Nå beklager den unge polske rytteren.
– Jeg er veldig lei meg at jeg forårsaket velten i dag. Jeg håper det går bra med alle som ble involverte. Dette skal ikke skje og det var en stor feil fra meg, skriver 23-åringen på Twitter.
– Det var ikke min intensjon. Det eneste jeg kan gjøre nå er å beklage og lære slik at dette ikke skjer i fremtiden, fortsetter han.
– Han så ganske lei seg ut like etter velten, sier Discovery-kommentator Theis Magelssen.
– Han tenker kanskje at det er like greit. Så slipper han å sykle her med alle andre som ser stygt på ham, fortetter han.
Se velten her:
picture

Bahrain-rytter forårsaker gigantisk velt: – Han blir ikke en populær mann

– Det blir en bowlingkule-strike-variant som meier ned hele feltet. Han blir ikke en populær mann når de får sett den i reprise, sa kommentator Magelssen da selvet velten skjedde.
Følg avslutningen på et av vårens sykkelhøydepunkter på Eurosport Norge og discovery+!
Flere Uno-X-ryttere var involvert i veltet som også rammet favorittene Wout van Aert, Julian Alaphilippe Jasper Stuyven. Verst gikk det utover Tim Wellens og Ben Turner som begge måtte bryte.
– Han mente det nok ikke, men det var jo litt dumt å prøve å ta den på utsiden der. Det er en dårlig følelse når du lager en slik velt. Det er ikke noe hyggelig, fulgte kommentatormakker Lars Saugstad, leder i det norske laget Team Ringeriks Kraft, opp.
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame