PYEONGCHANG (Eurosport.no): Slik beskriver Torgeir Bergrem hvordan det er å hoppe med et knekt håndledd, røket leddbånd og ett brudd i ac-leddet i skulderen:
– Jeg har ikke knekt ryggen liksom, jeg klarer å fungere bra, det er beina jeg kjører med og de fungerer, sier Bergrem til Eurosport.no.
Skadene som er nevnt ovenfor er nemlig skadene 26-åringen måtte håndtere under finalen i Big Air i PyeongChang lørdag.
PyeongChang
SE VIDEO: Ekorn på vei mot den sikre OL-død, så skjer det utrolige
24/02/2018 KLOKKEN 12:14

Måtte endre planen

Finalen startet fantastisk for Bergrem der han ledet etter første omgang, men det endte til slutt uten medalje for det eneste norske håpet i finalen. Nordmannen imponerte og la listen høyt i finalen, men falt to ganger. Sebastian Toutant fra Canada tok gullet, mens amerikanske Kyle Mack tok sølvet foran briten Billy Morgan. Nordmannen endte på en syvendeplass.
Overfor Eurosport.no bekrefter Bergrem at han måtte endre på hvilke triks han skulle ta i finalen på grunn av skadene.
– Det er ikke triks jeg har gjort på treninga, det har kanskje noe med det å gjøre?
– Men har du ikke vondt?
– Det er ikke dritvondt, men jeg kjenner jo at det er noe, sier Bergrem.
Artikkelen fortsetter under videoen

Mener han snakker ned skadene

Lagkamerat Ståle Sandbech, som kjenner 26-åringen godt, tolker svarene hans på en litt annerledes enn oss andre:
– Det betyr at det er veldig vondt for et vanlig menneske. Han klager aldri. Han er jo limt sammen, så stor respekt av at han kjører her nå, sier Sandbech.
Etter å ha falt i sitt siste run ble 26-åringen stående i bunnen av bakken og se ned i bakken. Men i følge han selv var han ikke skuffet fordi medaljen glapp, det var fallet som gjorde mest vondt.
– Jeg er ikke så skuffa over at det ikke ble medalje, men skuffa over at jeg ikke landa det jeg prøvde på, man vil jo alltid gjøre så godt man kan.