• Se snooker med superstjernen Ronnie O'Sullivan på Eurosport 1 og Eurosport Player kl. 18.00.
O'Sullivan sesongdebuterer i denne matchen, og er som tittelforsvarer førsteseedet i årets Shanghai Masters. Han møter formsterke Neil Robertson fra Melbourne Australia, som er "halvt norsk", med norsk frue og sønn.
– Robertson vant sesongåpningsturneringen Riga Masters i slutten av juli og har kvittet seg med sin spillavhengighet til playstations krigespill. Nå er det kun snookerkarrieren og familien som skal ivaretaes, og da er "The Thunder from down under" en meget farlig mann, sier Eurosports snookerkommentator Torstein "TrickWik" Wik, før han legger til at han får hard motstand:
World Championship
Maflin ute av snooker-VM – vant bare ett parti
22/04/2021 PÅ 19:08
– Ronnie regnes som like suveren i sin sport som Roger Federer i toppform i tennis, sier Wik.
Fakta: 8-delsfinale: Ronnie O'Sullivan 42 år, 1. seed møter Neil Robertson 36 år, 10 seed.
Begge er tidligere verdensmestere og begge med flere 147-serier som er max bordrydd ved kun å senke rød og sort kule 15 ganger deretter kulørte i stigende rekkefølge (1+7=8x15=120+27=147).
– Dette er en 50/50 match og det kan bli klar seier den ene eller andre veien. Får man en god start så blir motstanderen sittende i stolen og kun se på. Snooker er brutal på den måten. Men vi håper på en hillhill-match hvor den ene vinner med kun ett frame! Det er toppen på spenning, sier Wik.
– Uansett vinner vil det bli et enorm kvartfinalefelt torsdag, med regjerende verdensmester Mark Williams (2. seed) i god form vs Barry Hawkins, og Ding Junhui på hjemmebane er klar mot verdenseneren på rankinglista, Mark Selby. Bare å glede seg til lange putter og høye serier, legger han til.
  • Se snooker med Ronnie O'Sullivan mot Neil Robertson på Eurosport 1 og Eurosport Player kl. 18.00.
Sett denne?
World Championship
Blytung VM-åpning for Maflin: – Krise, krise, krise
21/04/2021 PÅ 17:09
World Championship
Se Selbys fantastiske støt
21/04/2021 PÅ 16:38