• Norsk gullsjanse klokken 12.15: Skiskyting, stafett, menn på Eurosport Player og TVNorge
OSLO/PYEONGCHANG (Eurosport.no): Johannes Thingnes Bø eller Emil Hegle Svendsen på ankeretappen?
Det har vært det store spørsmålet får fredagens stafett. Nå er det klart at det Svendsen går ankeretappen, mens Thingnes Bø går tredjeetappen.
PyeongChang
Skiskyttere boikotter verdenscup i Russland
24/02/2018 PÅ 12:22

Duell med Fourcade

Dermed beholdt landslagsledelsen oppsettet fra mix-stafetten. Der 24-åringen gikk ut som tredjemann etter at Norge gjorde helomvending etter å ha fått hint om at Fourcade skulle gå ut som nummer tre.
Det gjorde han likevel ikke, men på fredagens stafett har Frankrike satt Fourcade som tredjemann. Det betyr at det blir en duell mellom ham og Thingnes Bø. Etter mix-stafetten var sistnevnte åpen for at de kunne gå for det samme oppsettet på stafetten.
– Emil har kommet som en rakett i mesterskapet og hatt en stigende form så han har gått flere gode ankeretapper og har erfaringen. Når han er i superform er han råsterk, sa Thingnes Bø til Eurosport.no.

Kan få revansje

Svendsen kan dermed få revansj etter å ha skutt Norge ut av gullkampen på stafetten i Sotsji. Norge ble til slutt nummer fire.
Ankermannen var klar på at han ønsket å gå ut sist.
– Hvis jeg får den tar jeg den. Jeg er såpass offensiv nå at jeg kan gjøre det nå. Det handler om å utnytte det sterkeste kortet vi har som er Johannes. Han gå fort og ta inn mye tid på både en tredjeetappe og på en fjerdeetappe. Vi får se hva vi ender opp med, sa Hegle Svendsen til Eurosport.no.
Lars Helge Birkeland går ut først for Norge før han sender ut Tarjei Bø på den neste etappen.
PyeongChang
Fourcade med Klæbo-avsløring: – Det er en stor ære
24/02/2018 PÅ 03:59
PyeongChang
Ekspertens dom: – Det virket som han kanskje gruet seg litt
23/02/2018 PÅ 13:22