29-åringen kommer med avsløring: – Det blir mitt siste OL

Kristian Hennie

Oppdatert 20/04/2024 klokken 22:29 GMT+2

29-åringen avslører at de kommende lekene i Paris blir hennes siste OL i karrieren.

Emma McKeon

Foto: Getty Images

OL i Paris nærmer seg med stormskritt og en rekke utøvere ser fram til det som blir årets store høydepunkt i idrettsverdenen.
En av dem som aldri mer blir å se i aksjon som utøver i OL-sammenheng etter Paris-lekene er den australske svømmestjernen Emma McKeon.
29-åringen fra Australia har gjort et intervju med OL sin offisielle hjemmeside. Der letter hun på sløret om hva som skjer etter Paris-OL.
– Svømming vil alltid være en del av livet mitt, og det har det jo vært hittil. Men dette blir uten tvil mitt siste OL. Så jeg er spent, sier hun.
Den australske stjernen har deltatt i to OL tidligere - i Rio i 2016 og sist i Tokyo i 2021. Der har hun mildt sagt prestert bra.
Totalt står 29-åringen med elleve olympiske medaljer i karrieren - fire bronse, to sølv og fem gull. Den statistikken gjør henne til australieneren med flest OL-medaljer gjennom tidene. Skulle hun ta et gull i Paris vil hun også inneha statusen som mestvinnende australiener i OL-sammenheng alene - en rekord hun i skrivende stund har sammen med landsmann og tidligere svømmer Ian Thorpe.
– Suksess i Paris vil for meg være å svømme raskere enn noensinne, sier McKeon videre.
Sett denne?
picture

Skal delta i sitt første OL: – Hadde vore gøy å fått det til


Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame