Carina Olset Hovda blir programleder for Warner Bros. Discovery

AvNTB

Publisert 25/04/2024 klokken 10:18 GMT+2

Olset Hovda skal lede kveldssendingene på TVNorge og Max når de olympiske leker i Paris 2024 går stabelen denne sommeren. Med seg i studio får hun Warner Bros. Discovery-profil Carsten Skjelbreid.

Carina Olset Hovda. Foto: Nicolas Tourrenc

Foto: Other Agency

  • OL i Paris ser du på TVNorge og den nye strømmetjenesten Max!
Olset og makker Skjelbreid skal ta for seg OL-dagen sett med norske øyne med eksperter og gjester i studio. Siden lekene denne gangen er i Europa, vil kveldssendingene også være viet til å følge nøye med på alle øvelsene som foregår på kvelden og fram mot midnatt.

– Det blir stort å oppleve igjen

Skjelbreid har vært involvert i OL-sendinger på kanalen siden Warner Bros. Discovery fikk rettighetene til OL tilbake i 2018, mens Olset er førstereis på kanalen. Olset har tidligere jobbet som journalist og programleder for NRK, men har de siste årene jobbet som PR-rådgiver. 
– Det blir skikkelig gøy å returnere til skjermen med OL i Paris. Jeg kjenner Carsten fra tidligere og gleder meg stort til å ha sendinger sammen med ham, sier Olset Hovda. 
Hun ser fram til å jobbe med et av verdens største idrettsarrangementer igjen. 
– Det aller beste med OL er å jobbe med noe som så mange får med seg og bryr seg om. Det blir stort å oppleve igjen, sier Olset Hovda. 
Skjelbreid ser fram til å innta OL-studioet med sin nye programlederkollega. 
– Jeg har alltid vært veldig imponert over Carina som programleder, og det gleder meg stort at vi skal jobbe sammen under OL. Hun er drivende dyktig, har jobbet med de største sportsbegivenhetene tidligere og er bunnsolid som programleder. 
  • OL i Paris ser du på TVNorge og den nye strømmetjenesten Max!

Knallgod programlederduo 

– Vi er svært fornøyde med å ha fått Carina på laget under OL. Hun har lang erfaring som sportsjournalist og programleder, og vi har klokketro på at hun og Carsten blir en meget bra duo til å geleide det norske folk gjennom sommerens OL, sier nordisk sportsdirektør i Warner Bros. Discovery og fungerende sportsdirektør for Norge, Antti Haajanen. 
De olympiske leker i Paris 2024 foregår fra 26. juli til 11. august, og på Warner Bros. Discoverys plattformer kan seerne strømme hvert eneste øyeblikk fra sommerlekene.  
Sett denne?
picture

Løftet seg kraftig etter Rio-OL: – Jobbet intenst i mange år




Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame