Onsdag fortsetter Tour de Ski i Oberstdorf hvor det både er sprint og 10/15 kilometer fellesstart i fri teknikk.
Mens touren startet med lett snøfall og solskinn i sveitsiske Lenzerheide, er det meldt om store nedbørsmengder i form av regn. Det betyr tunge forhold for Sundby og co.
– Vi møter en tøff klassiskløype. Det er nok den tøffeste klassiskløypa vi er blitt presentert for i verdenscupen på lang, lang tid. I tillegg er det meldt 50 millimeter med regn, og da blir skiene viktige, sier nordmannen til NTB.
Tour de Ski
Flau Weng etter tabben: – Hadde lyst til å være i fred
04/01/2018 PÅ 11:06
Sundby er plassert som nummer seks i sammendraget etter tre etapper og har 1.03,1 minutter opp til ledende Dario Cologna.
Den svenske smøresjefen Erik Yngvesson sier til Aftonbladet at han ikke har noe imot regn.
– De sier det skal bli mye regn i Oberstdorf, og det gjør ingen ting. Det er bare gøy når det er vanskelige forhold, det tror jeg alle som driver med smøring synes. Heller det enn at det er stabilt, sier Yngvesson.
– Alle prognoser tilsier at det blir regn, så det er stor sannsynlighet for det, opplyser den svenske meteorologen Thomas Mårtensson til avisen.
– Det er masse fronter som kommer gjennom alpene, men det er vanskelig å si hvilke timer det kommer. Det kan endre seg kjapt, sier Mårtensson.
(©NTB)
Tour de Ski
«Tour de Kaos»: – Hvor er skien til Dyrhaug?
04/01/2018 PÅ 10:47
Tour de Ski
Weng fortvilte etter kostbar tabbe: – Hennes egen feil
04/01/2018 PÅ 09:43