Populære sporter
All sport
Vis alt

Bekrefter femmilslaget

Eirik Fure

Oppdatert 22/02/2018 klokken 03:27 GMT+1

Didrik Tønseth forteller at han er reserve til femmilslaget.

Didrik Tønseth

Foto: Scanpix

Didrik Tønseth fikk prøve seg for første gang i PyeongChang-OL etter å ha gått den første etappen for Norge på stafetten.
Mye tyder nå på at OL er over for hans del. Tønseth forteller at han har fått beskjed om at han er reserve på femmila. Samtidig er han klar på at han ønsker å gå.
– Ja, men sånn som det er nå er jeg reserve, så det er bare å innfinne seg med det. Blir det noen forfall, skal jeg være klar, sier Tønseth til Eurosport.no.
Tønseth bekrefter at det blir Niklas Dyrhaug, Hans Christer Holund, Johannes Høsflot Klæbo og Martin Johnsrud Sundby. 26-åringen sier han fikk beskjeden en stund før han dro til Sør-Korea. Eurosport.no vet at også Niklas Dyrhaug fikk beskjed før han dro om at han var tiltenkt en plass på avslutningsøvelsen.
– Det er et solid lag. Det blir spennende å se. Så er det bare å legge bena høyt etter denne dagen, så skal jeg være klar hvis muligheten byr seg, sier Tønseth.

Klæbo: – Planen er å gå

Klæbo bekrefter også at han vil gå.
– Det er i hvert fall planen at jeg i utgangspunktet skal gå, så må vi sammen med både Arild og morfar sette oss ned og ta en vurdering på om jeg skal gå eller ikke. Det tror jeg vi må sette oss ned med både i dag og i morgen, så får vi se. Først og fremst er det en lagsprint som skal gås. Der håper jeg at jeg skal være med og kjempe helt i toppen, så får vi bare ta det litt som det kommer, sier Klæbo til Eurosport.no.
– Du har ikke bestemt deg 100 prosent for om du vil gå femmila?
– Planen er å gå femmila. Det er ikke noen tvil om det, så får vi ta en vurdering i løpet av kvelden og morgendagen, men sånn som ting kjentes ut i dag, så føltes jeg bra, og da har jeg lyst til å gå den, sier han.
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame