Populære sporter
All sport
Vis alt

Lundby med stikk til Iversen etter blytung etappe

Håkon Brandsnes

Oppdatert 13/02/2022 klokken 11:41 GMT+1

Emil Iversen fikk en blytung åpningsetappe på herrestafetten. Da så Maren Lundby sitt snitt til å sende et lite stikk til trønderen.

Her svarer Iversen på Lundbys stikk

På Norges første etappe klarte ikke Iversen å matche Aleksej Tsjervotkins superfart i snøværet i Beijing. Russeren sendte lagkompis Aleksandr Bolsjunov ut 34,4 sekunder foran Norge.
Etter at Iversen ga stafettpinnen videre til Pål Golberg, ble han liggende utslitt i vekslingsområdet.
Kort tid etter sendte hopper Maren Lundby et stikk mot trønderen i sosiale medier.
– Hva med litt mer rumba og litt mindre rolig langkjøring neste år, Emil Iversen? skrev Lundby på Twitter, etterfulgt av et smilefjes og et hjerte.
Hør hvordan Iversen svarte på stikket øverst i saken.

Fikk kritikk

I fjor fikk Iversen kritikk etter at han i et intervju med NRK kalte Lundbys «Skal vi danse»-deltakelse for uprofesjonell.
– For oss som er aktive idrettsutøvere, så kan vi vente med «Skal vi danse» til etter karrieren. Det kan godt hende det er noe for meg også. Men det er uprofesjonelt av en aktiv idrettsutøver å bruke tid på det. Jeg synes det er spesielt, sa Iversen.
Senere ble det kjent at Lundbys deltakelse i programmet skyldtes at hun skulle droppe OL av helsemessige årsaker. Det fikk den frittalende trønderen til å beklage.
– Jeg har hele livet ønsket at jeg tenkte meg om før jeg pratet. Det går ikke alltid like bra. Men klart, nå stiller situasjonen seg annerledes, og jeg beklager for det jeg sa, sa Iversen til NRK.
Saken fortsetter under videoen.
picture

Her glipper medaljen for Kristoffersen: – Ai, ai, ai!

– For dårlig

Med den gangens sleivete kommentarer i betraktning, så derfor Lundby sitt snitt til å sende et stikk tilbake etter at Iversen leverte under pari på stafetten.
Trønderen var heller ikke fornøyd med egen etappe.
– Det var seigt. Det var bare å holde marsjfarten. Det var nok litt for dårlig, dessverre. Jeg er glad for at det ikke røyna på så mye til Russland på sisterunden. Arbeidsoppgaven min er å henge på han, så det er for dårlig. Jeg måtte bare gå min fart, for det er tungt overalt, sa Iversen til Discovery etter etappen.
– Det var dette jeg fikk til i dag. Jeg ble tatt ut og da må man gjøre så godt man kan. Det blir tungt for resten, det var under pari av meg.
Til slutt endte det med et suverent gull for russerne. Norge, med ankermann Johannes Høsflot Klæbo, tok sølvet, mens Frankrike ble nummer tre.
Se hele intervjuet med Iversen her.
picture

Fikk det tøft i Beijing-debuten: – Under pari av meg

Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame