Populære sporter
All sport
Vis alt

Norsk talent viste form da Riiber fikk en perfekt start på sesongen

Andreas Hopen

Oppdatert 26/11/2021 klokken 15:35 GMT+1

Det var ingenting å gjøre med Jarl Magnus Riiber i verdenscupåpningen i Ruka, men Jens Lurås Oftebro viste god form i Finland.

Jarl Magnus Riiber

Foto: NTB

Jarl Magnus Riiber hadde i kjent stil skaffet seg et utmerket utgangspunkt etter hoppingen i Ruka, og gikk i ensom majestet fra start til slutt på fem kilometeren i de finske skogene.
Riiber gikk ut ett sekund foran østerriske Mario Seidel, men østerrikeren hadde ikke sjans til å holde følge med det norske kombinertfenomenet. Han gikk til slutt over linjen til sin 36. verdenscupseier.
Bak tok Jens Lurås Oftebro føringen i en større gruppe. Unggutten kjørte inn Mario Seidel, men gikk litt tom for krefter på tampen og tapte spurten mot østteriske Johannes Lamparter. Oftebro ble nummer tre og klatret dermed opp tre plasser etter hopprennet. Seidl ble nummer fire, mens Jørgen Graabak kjørte seg opp til en syvendeplass.
– Jeg er kanskje mest imponert av Jens (Oftebro). Han har vært litt av og på den siste tiden på trening, og så kommer han hit og leverer en pallplass, sier Graabak til Viaplay etter målgang.
1. Jarl Magnus Riiber
2. Johannes Lamparter
3. Jens Lurås Oftebro
4. Mario Seidl
5. Manuel Faisst
6. Lukas Greiderer
7. Jørgen Graabak
8. Kristjan Ilves
9. Ryota Yamamoto
10. Johannes Rydzek
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame