Populære sporter
All sport
Vis alt

Bekymret landslagssjef: – Begynner å bli et virkelig problem

Andreas Hopen

Publisert 30/07/2021 klokken 17:17 GMT+2

Landslagssjef Christian Berge er bekymret for den lave uttellingen til Norge i angrep.

Bekymret: – Begynner å bli et virkelig problem

TOKYO/OSLO (Discovery)
Norge har akkurat tapt mot Tyskland. Deres andre tap i gruppespillet, etter seier mot både Brasil og Argentina. Men kanskje like bekymringsverdig. Norge sliter med å score mål. 104 mål på fire kamper. Det er 29 mål færre enn Frankrike. 15 færre enn Spania og 13 færre enn fredagens motstander Tyskland. Faktisk har Norge bare scoret ett mål mer enn Brasil så langt i mesterskapet.
– Vi starter kampen i siruptempo. Det blir jevnt etterhvert, men vi setter ikke sjansene våre, sa Christian Berge til Discovery etter kampen. Hele intervjuet ser du i toppen av saken.
Berge er klar på at det er mye som må rettes på før den avgjørende kampen mot Frankrike, hvor Norge bør vinne for å spille kvartfinale. Viss de taper, er de avhengig av tysk hjelp i kampen deres mot Brasil. Han snakker om et balltempo som er får lavt og nøling i angrep.
– Hva kan man gjøre med uttelling. Guttene sier jo at de kan score hvis de vil?
– Det må du nesten spørre guttene om, for jeg skyter ikke så mange skudd, men det er noe som ligger der. Vi har snakket litt om det, men hvor mye man skal legge press på det, før det blir et kjempestort problem – men nå begynner det å bli et virkelig problem, sier landslagssjefen.
– Jeg ville nærmet meg problemet praktisk. Vi må gjøre sånn og sånn i opphoppet, med armen og i svevet. Tar man tak i de faktiske tingene, så vil det mentale løse seg også. Jeg tror det er riktig av Berge å ikke legge et mentalt stempel på guttene sine, sier Discoverys håndballekspert Ole Gustav Gjekstad etter kampen.
picture

Skuffet O'Sullivan: – Må gå i oss selv

Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame