Populære sporter
All sport
Vis alt

Stjernen innrømmer: – Jeg er definitivt tregere enn gjennomsnittet

Carsten Skjelbreid

Publisert 20/04/2023 klokken 17:37 GMT+2

Patrick Cantlay har irritert både TV-seere og medspillere med tiden han bruker på golfbanen. Nå svarer han på kritikken.

Stjernene om kritikken: – Vi spiller for et par millioner dollar

Torsdag skal Patrick Cantlay forsvare fjorårets seier i par-turneringen Zurich Classic.
Cantley spiller sammen med OL-mester Xander Schauffele i PGA-turneringen fra New Orleans.
Matthew Fitzpatrick, som vant forrige helgs storturnering RBC Heritage, uttalte at tidsbruken i PGA er «forferdelig» og at «reglene må forandres». Engelskmannen nevnte ikke noen spesifikke spillere, men Patrick Cantlay har over lengre tid irritert store deler av golf-verdenen på grunn av det manglende tempoet i spillet.
Cantlay har ingen problemer med å innrømme at han, mildt sagt, ikke er den raskeste på banen.
– Jeg er definitivt tregere enn gjennomsnittet. Det har jeg vært hele karrieren og jeg bruker definitivt god tid. Når jeg er i problemer så vil jeg bruke god tid på å sørge for at ballen havner på riktig sted, sa Cantlay på pressekonferansen før helgens turnering i New Orleans.
Cantlay støttes av spillepartner Schauffele.
– Du kan ikke sammenligne oss med en gjennomsnittsgolfer på den lokale banen når det gjelder tidsbruk. Vi spiller for et par millioner dollar, eller 3,6 millioner og da vil du bruke et minutt ekstra for å være helt sikker på at du gjør alt riktig, sier Schauffele.
Under RBC Heritage valgte Patrick Cantlay å svare på sylfrekt vis, da han leverte en spektakulær hole-in-one på det sjette hullet på andre dag. I etterkant la han ut følgende stikk til sine følgere på Twitter:
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame