• Følg hvert slag fra Viktor Hovland i The PLAYERS på Discovery+ fra 13:30 torsdag. Få tilgang her!
TPC SAWGRASS (Discovery):
– Det er jo drikult å ha den sjansen, selvfølgelig. Men det er jo ikke akkurat sånn at jeg kan gå ut og ta det for gitt og bare få det i fanget.
The Players Championship
Vil ha regelendring: – Det er det verste jeg har sett av uflaks
14/03/2022 PÅ 21:49
Det sier Viktor Hovland til Discovery dagen før storturneringen The PLAYERS Championship. Den 24 år gamle Oslo-gutten kan denne uken bli ny nummer 1 på verdensrankingen i golf.
– Jeg må bare ha fokus på det jeg kan kontrollere denne uka, og så får vi se hvor langt det går. Men selvfølgelig - det er kult å ha den sjansen, fortsetter Hovland.
Hovland må sannsynligvis vinne turneringen for å bli verdensener, men kan også slippe unna med en andreplass om andre resultater går hans vei. Twitter-guruen Nosferatu har kommet med scenarioet som skal til for at det skal skje:
Men Hovland er ikke den eneste som kan overta tronen fra spanske Jon Rahm denne uken. Collin Morikawa, Scottie Scheffler og Patrick Cantlay kan alle bli verdensenere med gode turneringer.
Se Rahms reaksjon på Discoverys spørsmål om å miste tittelen som verdensener her (saken fortsetter under):

Her får verdenseneren vite at Hovland kan overta tronen

Fokuset til Hovland har denne uken vært på nærspillet. Med trener Jeff Smith på plass har den norske golfstjernen brukt mye tid rundt greenene de første dagene ute på TPC Sawgrass.
– Det blir mye nærspillsfokus, iallefall når roughen er såpass tjukk og værmeldingen er såpass dårlig som den er. Du kan spille veldig bra golf, men samtidig misse en del greener. Så det blir viktig å kunne redde seg inn med godt spill både fra roughen og bunkerne, så satser vi på at det blir noen birdier i tillegg, sier Hovland til Discovery.
Hovland går ut allerede 07:51 lokal tid torsdag (13:51 norsk tid) sammen med verdensener Rahm og verdensfirer Patrick Cantlay.
Du kan følge Hovlands åpningsrunde slag for slag på på Discovery+ fra 13:30. Få tilgang her!
The Players Championship
Hovlands oppsummering: – Jeg har drevet med så mye ræl denne uka
14/03/2022 PÅ 21:34
The Players Championship
Hovland sikret nok en topplassering etter sterk runde
14/03/2022 PÅ 20:59