Populære sporter
All sport
Vis alt

Hovland med krass kritikk: – Har lyst til at vi skal se ut som idioter

Oppdatert 31/05/2023 klokken 21:54 GMT+2

Viktor Hovland og tittelforsvarer Billy Horschel liker ikke forandringene på Muirfield Village. Begge er sterkt kritiske til det nye baneoppsettet for Memorial.

Hovland om forrige ukes kollaps: – Mentalt utslitt

  • Følg Viktor Hovland i utvalgt gruppe fra kl. 13:40 torsdag på discovery+ , Eurosport.noog hovedsendingen på Eurosport Norge
DUBLIN, OHIO (Discovery):
– Jeg har aldri vært fan av denne banen her. Jeg tror Jack bare har lyst til at vi skal se ut som idioter til tider, sier Viktor Hovland til Discovery og refererer til legenden Jack Nicklaus og det nye baneoppsettet for Memorial Tournament. Muirfield Village er Nicklaus sin egen bane.
Se hele intervjuet med Hovland i toppen av saken.
Hovland kommer inn i turneringen i Ohio fra en delt 16. plass fra Charles Schwab Challenge uken før - hvor han lenge kjempet helt i toppen, men hvor han endte med å gå de siste seks hullene på søndag fem slag over par.
Uken før måtte han gi tapt for Brooks Koepka i PGA Chamoionship. Begge turneringene ble spilt på svært tøffe baner, men denne ukens bane på «Jack's Place» synes Hovland er en av de aller tøffeste.
Saken fortsetter under videoen.
picture

Knight etter Hovland-samtale: – Blir melllom meg og Viktor

Idiotisk urettferdig

En av de aller vanskeligste banene på PGA-touren har nemlig blitt enda vanskeligere i 2023. Hull 16 og 17 er forlenget, noe som gjør det fryktelig vanskelig å klare par og nesten umulig å klare birdie. På begge hullene er utslagene flyttet 15 til 18 meter bakover.
Hull 16, som er et par tre hull, måler nå 198 meter. Og med et smalt landingsområde på greenen blir utslaget ekstremt krevende. Hull 17, som er et par 4 hull, er forlenget til hele 450 meter.
– Det er en utrolig eiendom, men noen av de hullene her er ikke bra golfhull. Til tider blir det litt idiotisk urettferdig. Men sånn er det, det er likt for alle sammen, sier Hovland som også omtaler banen for «litt ekstrem».
– Det er litt for små marginer i forhold til å slå et perfekt slag og så plutselig gjøre en dobbel bogey. Sånt er jeg ikke veldig fan av, sier han videre og legger ikke skjul på at dette ikke er hans favorittbane.
Saken fortsetter under videoen.
picture

Kritisk tittelforsvarer: – Skjønner ikke poenget

Frustrert tittelforsvarer

Tittelforsvarer Billy Horshcel forstår heller ikke bakgrunnen for forandringene. I et intervju med Discovery lufter han frustrasjonen.
– Jeg skjønner ikke poenget, spesielt med hull 16. Det hullet var fra før av ett av de tøffeste hullene på banen og blant de tøffeste par 3-hullene vi spiller hele året på PGA-touren.
– Mindre enn halvparten av spillerne treffer greenen i gjennomsnitt. Og nå flytter de utslagsstedet lenger bak. Jeg skjønner det bare ikke. Og hull 17 var bra nok fra før av så vi trenger ikke enda flere meter, mener tittelforsvareren.
Hvordan det går med Viktor Hovland, Billy Horschel og resten av verdens beste golfspillere på «nye» Muirfield Village ser du på discovery+ og Eurosport Norge fra torsdag.
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame