Populære sporter
All sport
Vis alt

Mimrer tilbake til uforglemmelig seier: – Drømt om akkurat det øyeblikket

Carsten Skjelbreid

Publisert 01/06/2023 klokken 08:09 GMT+2

Billy Horschel har vunnet sju PGA-turneringer, èn WGC-turnering, to Europatour-turneringer og FedEx-cupen sammenlagt. Men under fjorårets seier i Memorial ble drømmen oppfylt.

– Jeg var sånn «la oss bare bli ferdige med dette»

DUBLIN, OHIO (Discovery):
For tilstede på Muirfield Village i 2022 var også hans aller nærmeste familie. Det kjente han ekstra godt på da han gikk opp mot greenen på hull nummer 18 på finaledagen og visste at han hadde vunnet.
– Det var veldig spesielt. Jeg har jo vært i lignede situasjoner tidligere også, men nå var det første gang at min kone Brittany og mine barn var tilstede, forteller Horschel i et intervju med Discovery.
– Det er sånt man drømmer om i løpet av karrieren, så jeg var sånn «la oss bare bli ferdige med dette, la oss senke den putten» så jeg kan ha øyeblikket jeg har ventet hele karrieren på.
– Og datteren din kom løpende på greenen, hvordan var det?
– Hun løp opp til meg og ropte «pappa, vant du? Vant du?» og jeg sa «ja, jeg vant». Hun hadde spurt min kone om jeg faktisk hadde vunnet, men hun trodde ikke på det. Min yngste, Axel, var mer opptatt over at det var et luftskip over banen. Så det øyeblikket er noe jeg husker i detalj fra og noe jeg kommer til å huske veldig veldig lenge, sier 36-åringen fra Florida.
Om Billy Horschel klarer å forsvare tittelen denne uken ser du på discovery+ og Eurosport Norge, samt få siste nytt og reaksjoner på Eurosport.no.
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame