Populære sporter
All sport
Vis alt

Derfor måtte Woods trekke seg: – Begynte å bli svimmel

Joakim Opphus

Oppdatert 17/02/2024 klokken 12:09 GMT+1

Under fredagens runde av The Genesis Invitational ble golffans verden over servert de dystre bildene av Tiger Woods på en golfbil og som måtte trekke seg fra turneringen.

Her må Woods trekke seg: – Begynner å bli litt lei

  • Følg Viktor Hovland i utvalgt gruppe på dag tre i The Genesis Invitational fra kl. 18.10 på discovery+ og Eurosport.no
– Det er bare trist, sa Discoverys kommentator Per Haugsrud da bildene av Woods på golfbilen kom på skjermen.
Mange fryktet det verste og at fotskaden som har hindret han å spille flere turneringer de siste årene var tilbake.
Det ble også spekulert om det kunne være ryggen etter at han snakket om spasmer i ryggen etter førsterunden. Ryggen er også noe som Woods har vært plaget av i flere år, og han har vært igjennom flere kompliserte ryggoperasjoner for å få ordning på problemet.
Men heldigvis for golffans verden over så det ble kjapt klart at grunnen til hvorfor superstjernen måtte trekke seg var grunnet sykdom, ikke ryggen eller foten.
Visepresident av TGR Ventures og god venn av Tiger Woods, Rob McNamara, forklarte i et intervju med PGA-touren etter runden hva som var galt med Woods.
– Han fikk influensalignende symptomer i går kveld. Da han våknet i morges, var de verre enn kvelden før. Han hadde litt feber og sånn, og var bedre under oppvarmingen, men da han kom ut på banen og gikk og spilte, begynte han å bli svimmel, sier McNamara som forteller at golfstjernen dehydrert.
Saken fortsetter under videoen.
picture

Tar av etter ellevill hole-in-one: – Gjorde han det der?

McNamara forteller videre at Woods fikk intravenøs behandling tilbake på klubbhuset. Han avkrefter også at det var noe galt med enten foten eller ryggen.
Woods lå to slag over par og hadde spilt seks hull på dag to før han måtte trekke seg. 48-åringen spilte sin første turnering siden han deltok i PNC Championship med sin sønn Charlie like før jul. Han deltok også i sin egen turnering, Hero World Championship, i slutten av november.
Woods har tidligere ytret at han har et ønske om å delta i én turnering per måned i 2024. Neste gang vi ser Woods kan derfor fort bli i The Players 14. til 17. mars.
Viktor Hovland er fortsatt med i turneringen i Los Angeles. Nordmannen ligger på en delt 20. plass på -3 før helgens to siste runder.
Hovland er i såkalt «featured group» på lørdagens tredjerunde. Han slår ut kl. 18.10 og kan følges i egen sending på discovery+.
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame