Populære sporter
All sport
Vis alt

Hovland fikk kommentatorene til å reagere: – Totalt uventet

Oppdatert 19/02/2024 klokken 08:43 GMT+1

Viktor Hovland (26) leverte en solid sisterunde i Genesis Invitational søndag kveld norsk tid. Og det var spesielt et øyeblikk som fikk kommentatorene til å reagere.

Kommentatorene tar av etter vanvittig Hovland-birdie: – Den er så rå!

LOS ANGELES/OSLO (Discovery):
Viktor Hovland gikk inn på sisterunden av Genesis Invitational på fire slag under par, etter en noe oppløftende avslutning på «back nine» lørdag kveld norsk tid.
Og søndagens runde viste glimt av det man husker Hovland som fra forrige sesong.
Nordmannen endte til slutt sisterunden søndag på -2 og -6 totalt. Det holdt til en delt 19. plass. Hideki Matsuyama vant turneringen etter å ha gått 17 slag under par.
– Det blir mye av det samme (red.anm., som i går). Jeg føler at det kanskje er litt høyere kvalitet på spillet i dag. Jeg misser jo et par kortputter som ødelegger litt for scoren, så putteren var ikke helt med i dag. Det er passe stabilt, men ikke godt nok til å gi meg stabilt korte birdie-putter og virkelig jage en lav score, sier Hovland til Discovery etter sisterunden søndag og fortsetter:
– Det blir veldig defensivt, hvor jeg av og til slår til med noen gode jernslag. Men det er ikke stabilt nok, sier Hovland videre.
Rett etter sisterunden bekreftet Hovland til Discovery at han står over en av de kommende PGA-turneringene. Les mer her!
Se intervjuet med Hovland etter sisterunden her! Saken fortsetter under videoen.
picture

Hovland om uken: – Det har vært mye prøving og feiling

Etter tredjerunden åpnet Gary Woodland opp om tiden etter hjerneoperasjone i september! Les mer om det her!

– Den er så irriterende

Der han startet på frustrerende vis under lørdagens tredjerunde, fikk Hovland en pangstart på sisterundens første hull søndag.
På par fem-hullet det 1. la han seg opp for birdie fra halvmeteren og senket den med bravur.
Deretter fulgte 26-åringen fra Ekeberg opp med par på de to påfølgende hullene, før rundens første boget var et faktum på hull 4.
Men nordmannen slo raskt tilbake.
Etter å ha senket par-putten på hull 5, slo Hovland et vanvittig innspill på green på par tre-hullet det 6. Fra to meters hold senket han dagens andre birdie.
Deretter avsluttet nordmannen med par på de tre siste hullene på «front nine», og lå totalt ett slag under par på daværende tidspunkt.
På hull 8 slo han seg opp for birdie fra under meteren, men var noe uheldig da ballen tok en «hestesko» og ikke gikk ned i koppen.
– Den der var sur altså. Den er så irriterende, utbrøt Discovery-kommentator, Per Haugsrud, etter birdie-missen på hull 8.
Dette sa Ludvig Åberg (-6) etter søndagens sisterunde! Saken fortsetter under videoen.
picture

Åberg etter sisterunden: – Slitsom dag

– Totalt uventet

Med en noe sur birdie-miss på hull 8, slo Hovland virkelig tilbake fra start på «back nine».
På par 4-hullet det 10. slo Hovland seg ut i roughen til venstre for green, for deretter å chippe seg ned i greenbunkeren. Derfra så det vrient ut å notere seg for noe bedre enn par, men nordmannen chippet seg like så greit ned i koppen og senket nok en birdie.
– Den der da Bjørnstad. Vi sa jo at bogey nesten var bra når han havna der han gjorde, sa Haugsrud, før kommentatorkollega Henrik Bjørnstad fulgte opp:
– Ja, og det er ikke å ta i en gang. For et slag. Det er totalt uventet det der, sa Bjørnstad.
picture

Kommentatorene tar av etter vanvittig Hovland-birdie: – Den er så rå!

Deretter fulgte nordmannen opp med par på de tre påfølgende hullene, før han reddet seg på samme score på imponerende vis på hull 14.
På det korte par 3-hullet slo Hovland seg ned i greenbunkeren fra utslaget. Derfra chippet han seg opp i fringen og hadde sju meter for å redde par - noe han på elegant vis gjorde også.
– Et fantastisk bra par han gjør på det 14. der, sa Bjørnstad om slaget på hull 14.
Hovland avsluttet «back nine» med par på hull 15, før han måtte notere dagens andre firkant på scorekortet på hull 16 etter en sur bogey. Deretter kunne han senke dagens fjerde birdie for runden på hull 17, mens han gikk av med par på siste hull for helgen.
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame