Hovland med birdie-tørke – endte dagen to slag under par

Vegard Kjøllmoen Steien

Oppdatert 17/10/2021 klokken 02:31 GMT+2

Den norske tennisprofilen Viktor Hovland er nede på en delt 17. plass etter at birdiene uteble under lørdagens runde av The CJ Cup.

Viktor Hovland

Den norske kunne fort ha klatret oppover på resultatlisten, men marginene var ikke med Viktor Hovland lørdag kveld.
24-åringen spilte seg til mange gode birdie-muligheter, men spillet med putteren satt ikke helt. Han endte dagen med hele 14 par.

Nordmannen åpnet dagen bra med to birdies på de første seks hullene. På det sjuende hullet skulle han derimot ende opp med en bogey. Etter dette var det par etter par, og det tok lang tid før Hovland slo seg ned flere slag. Dagens tredje birdie kom ikke før på hull 16.
Det skulle også vise seg å bli Hovlands siste birdie denne lørdagen. Nordmannen ligger på en delt 17. plass, men det er fortsatt mye å spille for i morgendagens avslutningsrunde. Viktor Hovland er bare fem slag bak 3. plassen med sine 13 slag under par totalt.
Lørdag leverte Viktor Hovland sin svakeste runde så langt i Las Vegas. Hovland åpnet turneringen i Las Vegas strålende. Under torsdagsrunden endte han sju slag under par. Fredag ble resultatet litt svakere, men 24-åringen fra Oslo gikk til slutt fire slag under par.

Tar caddien på senga med albatross: – Ser ut som han har ramlet av månen

Lederen sviktet

Amerikanske Keith Mitchell hadde skaffet seg et kjempeutgangspunkt før lørdagens runde. Han tronet alene på topp, men Mitchell fikk det tøft på den nest siste runden. Amerikaneren startet med to birdies på de første tre hullene. Etter dette skulle alt gå galt. Keith Mitchell endte med to double bogeys på rad og står med -17 etter lørdagens runde.
Med en svak runde for Keith Mitchell, åpnet døren seg for flokken som jaktet han tettest.
Etter dagens runde, ligger Rickie Fowler alene i tet. Amerikaneren er 21 slag under par. Rory McIlroy følger hakk i hel med -19.