Populære sporter
All sport
Vis alt

Hovland skal spille med Tiger Woods i Masters: – En guttedrøm

Oppdatert 04/04/2023 klokken 19:16 GMT+2

Viktor Hovland skal gå sammen med selveste Tiger Woods de to første rundene av The Masters.

Tiger Woods og Viktor Hovland

Foto: Getty Images

Det ble offentliggjort tirsdag formiddag lokal tid.
Sammen får de med seg amerikanske Xander Schauffele i det som garantert blir en av de mest fulgte gruppene under de to første dagene av årets Masters-utgave.
Trioen slår ut 16:18 lokal tid torsdag og 19:24 fredag. Du kan følge hele runden i vår Hovland Direkte-sending på Discovery+ som starter 15:30.
– Det er en guttedrøm. Det blir ikke så mye større. Viktor kommer til å svare ganske nøkternt på spørsmål om dette, men han kommer til å glede seg som en unge, sier Discoverys golfekspert Marius Thorp.

Kan slå begge veier

Han kommer ikke på noe som kan måle seg i golfsammenheng enn å spille med selveste Woods på ærverdige Agusta, men om det er en fordel eller en ulempe er for tidlig å si.
– Det kan slå ut begge veier, for det vil bli noe nytt. Viktor har erfaring med tilskuere, men det er noe helt annet å spille med Tiger. Jeg har vært så heldig som har fått følge Tiger der tidligere, og det er massivt med lyd og oppmerksomhet. Det blir en ny ting å forholde seg til, påpeker Thorp.
– Det kommer til å bli et voldsomt trykk på de to første rundene. Heldigvis er Viktor erfaren, legger han til.

Skru på alarmen

Årets Masters blir Hovlands fjerde i karrieren, og nordmannen har til gode å overbevise som proff i golfsirkusets største turnering. Etter at han ble beste amatør i 2019 har 25-åringen en 21. plass som beste plassering på ærverdige Augusta National.
Woods har på sin side vunnet Masters hele fem ganger, sist i 2019 etter å ha gjort comeback på golfbanen. 47-åringen har etter en alvorlig bilulykke i 2021 måttet trappe betydelig ned på antall turneringer, og Masters blir kun hans tredje turnering siden The Open i fjor sommer. Forrige gang han var i aksjon var under Genesis Invitational i februar.
– Hvis du ikke får med deg dette torsdag og fredag, må du ha noen enorme forpliktelser på hjemmebane. Her er det bare å skru på alarmer og alt som er til klokken 15:30, sier Thorp.
Eksperten har også troen på at Hovland kan levere en god turneringen dersom alt klaffer.
– Det blir ekstremt viktig å stole 100 prosent på nærspillet. Endringene han har gjort har vært positive og vi har sett forbedringer. Jeg håper han tør å være aggresiv og at han ikke viser for mye respekt. Det er fort gjort å bli litt defensiv på Agusta. Angriper han banen på en smart og god måte, vet vi hva han er kapabel til å gjøre.
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Relatert
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame