Populære sporter
All sport
Vis alt

Hovland i kanongruppe: – Stor tro på en god uke

Espen Blaker

Oppdatert 06/09/2022 klokken 18:15 GMT+2

Viktor Hovland får godt selskap i denne ukens BMW PGA Championship, hvor også landsmann Kristian Krogh Johannessen er med.

Viktor Hovland og Jon Rahm

Foto: Getty Images

  • Følg Hovland i BMW PGA Championship i vårt livesenter fra torsdag kl 13:30!
Viktor Hovland spiller med tidligere verdensener Jon Rahm og hjemmehåpet Tyrrell Hatton de to første dagene av storturneringen i London. Nordmannen er blant de største navnene som stiller opp på Wentworth Golf Club, og er naturligvis blant favorittene før turneringsstart torsdag morgen.
Hovland, Rahm og Hatton slår ut 13:40 norsk tid torsdag, og 09:30 fredag. Discovery skal være til stede på banen og dekke turneringen.
– Jeg synes virkelig han spilte bra golf i PGA-finalen i Atlanta, og jeg er veldig positiv med tanke på det som skal skje på europeisk jord de to neste ukene. Jeg forventer en god prestasjon og har stor tro på en god uke, sier Discoverys golfekspert Marius Thorp.
Dette sa Hovland etter sesongfinalen (saken fortsetter under):
picture

Denne delen av spillet var Hovland godt fornøyd med: – Det var veldig deilig

Hovland bekreftet forrige uke til Discovery at han drar videre til Italia for å spille Italian Open etter denne uken.
Kristian Krogh Johannessen, som kvalifiserte seg til storturneringen i London gjennom sin 3. plass i forrige ukes Europatour-turnering i Danmark, spiller med franske Federic Lacroix og sør-afrikanske Oliver Bekker. Trioen slår ut 08:10 på torsdag og 12:20 fredag.
– For Kristians del handler det om å ikke tenke for mye. Han må bare spille videre på momentumet fra forrige uke, hvor han avsluttet helt strålende. Han har spillet til å hevde seg også blant de store gutta, så riktig tenningsnivå og tålmodighet blir viktig, sier Thorp.
Espen Kofstad er i skrivende stund nummer seks på reservelisten og ser dermed ikke ut til å komme med i startfeltet.
BMW PGA Championship er blant de store flaggskipturneringene til Europatouren, og inngår i "Rolex Series" som inneholder de største og mest lukrative turneringene, både med tanke på pengepremier og poeng. Hovland ligger på fjerdeplass i "Race to Dubai", Europatourens poengliste, og er dermed en het kandidat til sammenlagtseiere under sesongfinalen i Dubai i november.
For Krogh Johannessens del handler det om å kvalifisere seg til fast spill på Europatouren, noe 27-åringen er i god rute til å gjøre. I øyeblikket er han nummer 7 på Challengetourens pengeliste, hvor de 25 beste får Europatour-kort neste sesong.
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame