Populære sporter
All sport
Vis alt

Irriterende tilskuer fikk huden full av golfstjernen: – Største taperen som finnes

Joakim Opphus

Oppdatert 20/08/2023 klokken 13:18 GMT+2

Max Homa kjemper om seieren og flere titalls millioner i BMW Championship, men da to tilskuere tok et veddemål på 30 kroner for langt fikk de unngjelde av golfstjernen.

Golfstjernen lot seg irritere: – Klovn!

  • Følg Viktor Hovland i seierskampen i BMW Championship fra kl. 19:28 på discovery+, Eurosport Norge og Eurosport.no
En plagsom tilskuer klarte å hisse på seg Max Homa under lørdagens runde av BMW Championship.
Situasjonen oppsto da Homa - som kjemper om seieren i turneringen - skulle putte på hull 17. Tilskueren ropte akkurat idet amerikaneren skulle til å putte for birdie.
– Det var en som sannsynligvis var full, håper jeg for hans skyld, ellers er han bare den største taperen som finnes, forteller Homa i intervjuet etter runden.
– Da jeg dro putteren bakover så han ropte «pull it» (et slag som starter venstre og fortsetter å gå venstre, journ. anm) ganske høyt, men jeg satte den midt i. Så begynte jeg å kjefte på ham, og så kjeftet Joe (Greiner, Homas caddie) på ham, fortsetter han.
Se intervjuet med Homa i toppen av saken.
Homa sier at tilskueren skal ha jublet og feiret når Homas spillerpartner, Chris Kirk, misset sin korte putt like før. Han overhørte at tilskueren hadde et veddemål på tre dollar (32 norske kroner) gående med en kompis på at Homa skulle sette sin putt. Det var da en av de to tilskuerne ropte, mens Homa sto over sin putt.
På spørsmål hva Homa ropte til tilskueren etter hullet svarer han:
– At han er en klovn, kanskje med et annet litt ord og.
– Jeg vet ikke hva Joe ropte. Han var mye slemmere, tror jeg. Det var bare... Jeg vet ikke. Det har vel vært en lang dag. Håper han får en fin kveld, men det er bare kjipt når det skjer, men jeg var glad for at jeg klarte det. Det var uhøflig det han gjorde mot Chris, legger Homa til.
Sett denne?
picture

Hovland-feiringen får kompisen til å reagere: – Nå er han jålete

Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame