Populære sporter
All sport
Vis alt

Imponert over Hovlands PGA-retur: – Lover veldig godt

Espen Blaker

Oppdatert 06/02/2023 klokken 19:22 GMT+1

Viktor Hovland klarte aldri å blande seg inn i seierskampen på den siste runden i California, men Discoverys ekspert er likevel oppspilt over det som ble vist.

Viktor Hovland

Foto: Eurosport

Viktor Hovland hadde muligheten til å klatre godt inn blant de ti beste da finalerunden skulle avsluttes i California mandag, men sluttspurten uteble og nordmannen måtte til slutt ta til takke med en 13. plass. Han endte til slutt på -10, etter å ha gått den siste runden -1.
Hovland hadde seks hull igjen å spille etter at man ikke klarte å fullføre søndagens finalerunde grunnet utsettelser tidligere i helgen. Det endte med fem par og en avsluttende birdie på det 18. og siste hullet.
– En god uke med masse å bygge videre på. Han er i posisjon til å kjempe om seieren før sisterunden, men det var ikke helt skarpt nok. Han ga seg selv for få gode birdie-muligheter både i går og i dag, sier Discoverys golfekspert Marius Thorp.
Se Hovlands kanskje mest minneverdige slag fra ukens turnering her (saken fortsetter under):
picture

Sjekk det spinnville Hovland-slaget her: – Strålende!

Justin Rose ser ut til å ta seieren på Pebble Beach. Engelskmannen leder med tre slag like før slutt.
Nå vender Hovland snuten mot Arizona og denne ukens Waste Management Phoenix Open, den store folkefest-turneringen på PGA-touren.
– Med tanke på turneringene som kommer, synes jeg dette var en oppløftende uke. Den burde gi Viktor masse positivitet og selvtillit, sier Thorp.
Denne ukens turnering var starten på en svært hektisk periode for Hovland. Etter turneringen i Phoenix går turen tilbake til California for Genesis Invitational. Deretter venter en ukes pause før Arnold Palmer Invitational og The Players Championship i første del av mars.
– Med bakgrunn i denne uken, forventer jeg at pilen fortsetter å peke riktig vei. Etter tre ukers pause var dette en meget god uke, som lover godt for fortsettelsen, avslutter Thorp.
picture

Strålende Hovland-slag fra røttene: – Blir så glad når jeg ser sånne slag

Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame