Frustrerende utvikling for Hovland: – Er det mulig?

Espen Blaker

Oppdatert 06/02/2023 klokken 02:41 GMT+1

Viktor Hovland fikk ingenting gratis på første del av finalerunden i California.

Viktor Hovland

• Se avslutningen av AT&T Pebble Beach Pro-Am fra 17:00 mandag på Discovery+
Etter å ha måttet spille ferdig den tredje runden grunnet utsettelser søndag formiddag, rakk Viktor Hovland å spille ferdig 12 hull av den siste runden før solen gikk ned på Pebble Beach.
Hør hva Hovland sa etter den tredje runden her (saken fortsetter under):

Hovland etter kaosrunden: – Litt irriterende

Hovland fortsatte å spille solid golf på finalerunden, men hadde ikke marginene med seg fra start. For der birdie-puttene haglet blant de andre i toppen, var ikke centimetrene på nordmannens side.
I tillegg var han også meget uheldig på hull 8 da ballen plugget seg i den ene greenbunkeren, noe som endte med en sur bogey.
– Er det mulig? Det er den dagen i dag, vi må bare innse det. Nå trenger vi en skikkelig langspurt, sa Discovery-kommentator Per Haugsrud da Hovland gikk av greenen tydelig frustrert.
Men langspurten har foreløpig uteblitt. Hovland gjorde tre strake par før han tre-puttet for en ny bogey på hull 11.
– Nå må han nok bare konsentrere seg om å få en god plassering, sa Haugsrud.
Hovland ligger på 12. plass med -9 totalt, seks slag bak ledende Justin Rose. Turneringen fortsetter 17:00 norsk tid mandag, og du ser alt på Eurosport Norge og Discovery+.
Søndagen startet med nye utsettelser på grunn av uvær, men etter hvert kom solen frem og spilleforholdene ble betraktelig bedre. Hovland endte den tredje runden tre under par, og var tre slag bak lederne når fjerde runde startet like etter.
Se Hovlands magiske avslutning på den tredje runden her (saken fortsetter under):

Strålende Hovland-slag fra røttene: – Blir så glad når jeg ser sånne slag

Etter mandagens avslutning drar Hovland rett til Phoenix for å forberede seg til neste ukes Waste Management Phoenix Open. Turneringen, som er den største folkefesten på PGA-touren, ser du på Eurosport Norge og Discovery+ fra torsdag.