Populære sporter
All sport
Vis alt

Hovland kom bare halvveis – turneringen avsluttes mandag

Espen Blaker

Oppdatert 05/02/2023 klokken 00:18 GMT+1

Lørdagens tredje runde av AT&T Pebble Beach Pro-Am måtte utsettes etter sterk vind. Viktor Hovland kom halvveis på sin runde, og er med i tetkampen for fullt.

Viktor Hovland

Foto: Getty Images

Like etter at Viktor Hovland leverte et nydelig utslag på sitt tiende hull for dagen, ble lørdagens runde av PGA-turneringen i California satt på pause. Grunnen var sterk vind, som blant annet bidro til at baller flyttet seg på en av turneringens baner:
Over to timer senere annonserte PGA at det ikke ville bli noe spill resten av dagen. Dermed vil runden fortsette søndag.
Spillet vil gjenopptas 08:00 lokal tid søndag morgen, noe som betyr 17:00 norsk tid. Du kan følge resten av Hovlands runde i Featued Groups-sendingen på Discovery+.
PGA annonserte også at turneringen vil avsluttes mandag om det ikke blir flere forsinkelser: Fjerde og siste runde er satt opp til å starte 21:30 norsk tid søndag.
Hovland åpnet forrykende på lørdagens runde da han gjorde eagle på hull 2, etterfulgt av birdie på hull 3. Begge kom etter vanvittige innspill, og spesielt slaget på hull 2 var nok blant de beste ute på Pebble Beach lørdag:
picture

Sjekk det spinnville Hovland-slaget her: – Strålende!

Noen hull senere begynte det å blåse opp ordentlig, noe som kom klart frem da Hovland misset grovt med utslaget på hull 5, som endte med dagens første bogey. Resten av hullene spilte han på par. Hovland var på mange måter uheldig med timingen, for han rakk å spille flere av de mest vindutsatte hullene på banen før hornet gikk.
Likevel er Hovland fortsatt med helt oppe i teten før turneringen fortsetter søndag. Lørdagens ni hull gikk han på -2, noe som betyr -8 totalt og en foreløpig sjetteplass. Peter Malnati leder på -12.
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame