• Se Viktor Hovland i Featured Group på GOLFTV fredag fra 14.45. Få tilgang her!
Greenbrier (Eurosport.no):
Viktor Hovland endte på -2 etter første dag av A Military Tribute at the Greenbrier. 21-åringen var ikke spesielt fornøyd med turneringsstarten.
A Military Tribute at The Greenbrier
Her får Hovland vite at han er historisk: – Wow! Virkelig?
15/09/2019 PÅ 19:46
– Jeg spilte ikke veldig bra i dag. Men etter dobbel bogeyen på hull to jobbet jeg meg ganske bra tilbake, sa Hovland til Eurosport.no.
Se intervjuet med Hovland her (saken fortsetter under):
For etter å ha slått ut i vannet på hull to startet runden på verst tenkelig vis for nordmannen. Men med birdies på både fire og fem slo han raskt tilbake.
– Hvordan jobber du mentalt for å komme raskt tilbake etter en sånn start?
– Det blir jo tungt, spesielt når man ser alle de lave scorene som er på leaderboardene. Det blir litt jobbemodus. Men jeg vet jo at om jeg spiller decent og senker en del putter, så blir det en grei score, sier Hovland.
Etter å ha gått de første ni hullene på par, leverte Hovland tre birdies før han måtte tåle en bogey på det 18. og siste hullet.
– Det var en ganske lei avslutning etter en ellers brukbar back nine, innrømmer Hovland.
Nå ser han frem til å steppe opp gamet på dag to.
– Jeg må jobbe med det jeg sleit med i dag. Driveren var ikke veldig bra, og da blir det vanskelig å komme nærme pinnen. Så slår jeg noen dårlig jernslag her og der. Men hvis jeg får driveren litt tilbake der jeg pleier å være, så blir det bra.
A Military Tribute at The Greenbrier
Derfor er det ekstra grunn til å være Hovland-optimist: – Enorm fordel
11/09/2019 PÅ 19:43