Populære sporter
All sport
Vis alt

Fikk hilsen fra tidenes raskeste mann

Vegard Kjøllmoen Steien

Oppdatert 04/08/2021 klokken 12:15 GMT+2

Karsten Warholm fikk seg en overraskelse under dagens pressekonferanse.

Karsten Warholm, Usain Bolt

Foto: Getty Images

NRK hadde med seg en videohilsen fra Usain Bolt etter Karsten Warholms ekstreme løp på 400 meter hekk-finalen i går.
– Karsten, kompis! Verdensrekorden var fantastisk. Flott løp, fantastisk jobb. Hør på meg, velkommen til klubben. Det er alt jeg kan si. Fortsett med det du driver med, okei? «Usain Bolt out», sa verdensrekordholderen på 100 meter i videosnutten.
Da kan selv den norske olympiske mesteren bli litt «strastrucked».
– Det er dritkult! Etter min mening er han den største friidrettsutøveren som noen gang har holdt på. Det var han som herjet når jeg vokste opp. At jeg får en videohilsen, og at han setter pris på og vier oppmerksomhet det til det jeg gjorde i går er stort, sier Warholm.
Han har aldri fått muligheten til å møte tidenes raskeste mann personlig, men håper det vil la seg gjøre i fremtiden.
– Jeg har blitt lovet at vi skal få til det. Det ser jeg også fram til, forteller Warholm til Discovery etter pressekonferansen.
picture

Spinnvilt drama: Her setter Warholm verdensrekord og vinner OL-gull

Dro sammenligningen etter rekordløpet

Rekordløpet til Warholm i går imponerte en hel verden, og blant som ble aller mest overveldet var den britiske friidrettslegenden Colin Jackson
Jackson sammenlignet nordmannens verdensrekord på 45,94 med Usain Bolts 9,58 og Florence Griffith Joyners 10,49 på 100 meter.
– Tiden er helt der oppe med Usains og Flo-Jos. Dette er en av de mest fantastiske verdensrekordene, og jeg er sikker på at den vil leve lenger enn meg, sa Jackson til BBC.
Warholm ønsker på sin side ikke å la seg vippe av pinnen etter å ha blitt sammenlignet med et av hans store friidrettsikoner.
– Jeg vil ikke gå inn på hvordan jeg rangerer det, men jeg synes egentlig det bare er hyggelig å bli nevnt sammen med tider og løp som jeg vet er i historieboka. Selvfølgelig hadde det vært veldig stas å skrive seg inn der. Det er med på å bygge den «legacyen» som vi fortjener å ha.
picture

Hør svenskene ta av når de kommenterer gulløpet: – Det norske fenomenet

Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame