Populære sporter
All sport
Vis alt

Fotballpresident Samuel Eto'o angrep mann utenfor VM-stadion – legger seg flat

Eurosport
AvEurosport

Oppdatert 06/12/2022 klokken 17:57 GMT+1

Kameruns fotballpresident Samuel Eto'o legger seg flat og har gått ut og beklaget at han sparket til en mann som ville intervjue ham under VM i Qatar.

Fotballpresident i Kamerun, Samuel Eto'o.

Foto: Getty Images

– Jeg ønsker å beklage for at jeg mistet besinnelsen, og reagerte på en måte som ikke samsvarer med min personlighet. Jeg beklager til offenligheten for denne uheldige hendelsen, skriver Eto'o på Twitter.
Tirsdag ble det lagt ut en video som viser at den tidligere fotballstjernen går til fysisk angrep på en person som vil intervjue ham etter kampen mellom Brasil og Sør-Korea.
Videoen går viralt i sosiale medier. Det var avisen La Opinión som omtalte hendelsen først.
Personen som til slutt blir sparket av Eto'o, oppsøker fotballikonet, som reagerer med sinne. Flere personer kommer til situasjonen og prøver å roe ned Eto'o og ser ut til å lykkes, men den tidligere fotballstjernen river seg løs og sparker til personen som går i asfalten.
Det er ikke kjent hva som var opptakten til situasjonen. La Opinion melder at de har forsøkt å få Eto'o i tale, men uten å lykkes. Personen som ble sparket ned har heller ikke uttalt seg om episoden.
Samuel Eto'o avsluttet fotballkarrieren i Qatar. Han har vært i klubber som Real Madrid, Barcelona, Inter og Chelsea. For et knapt år siden ble han valgt til president i Kameruns fotballforbund.
Eto'o er også ambassadør for Qatar-VM.
(©NTB)
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Relatert
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame