Portugal-Ungarn 3-0:
Ungarn ble hakket for store for det norske landslaget i EM-kvalifiseringens playoff for drøye ett år siden.
Et ungarsk lag som blant annet sørget for sensasjon da de tok seg videre til finalespillet i EM, blant annet etter en ordentlig målfest mot Portugal i gruppespillet.
EM-kvalifisering
Hamrén og Island hadde EM-billetten i lomma – så raknet det på tre minutter
12/11/2020 PÅ 21:57
Lørdag møttes Portugal og Ungarn igjen, og denne gangen var det ingen tvil om hvem som var det beste laget.
Andre Silva sendte vertene på Estádio da Luz i føringen etter en drøy halvtime, før det var duket for litt Cristiano Ronaldo-show.
Real Madrid-stjernen viste først frem venstrefoten da han dunket inn 2-0 i det 36. minutt, før han etter pausen fastsatte sluttresultatet til 3-0 med et signaturfrispark fra skrått hold.
– Cristiano Ronaldo nok en gang den store forskjellen på lagene. Hans 70. mål er et faktum, og som i EM i fjord scorer han to mot Ungarn, konkluderte Eurosport-kommentator Jørn Sundby.
Se sammendrag fra kampen her:
Portugal trengte seier for fortsatt å ha heng på gruppeleder Sveits, som tidligere lørdag tok en knepen 1-0-sier mot lilleputten Latvia i gruppe B.

Oransje lys for Nederland

I gruppe A fikk Nederland store problemer borte mot Bulgaria, og nå henger drømmen om en direkte plass i sluttspillet i Russland neste år i en tynn tråd.
To scoringer fra Spas Delev sørget for en noe overraskende hjemmeseier, og setter Nederlands trener Danny Blind under press. De oransje ligger nå på en fjerdeplass i gruppen med tre poeng opp til Sverige på andreplassen som gir playoff.
Gruppeleder Frankrike holder stø kurs mot VM-sluttspillet etter en oppskriftsmessig 3-1-seier borte mot Luxembourg. Olivier Giroud ble dagens franksmann med sin 1-0- og 3-1-scoring. Antoine Griezmann satte straffen som sørget for 2-1-ledelse etter at Aurélien Joachim hadde utlignet – det også fra straffemerket.
UEFA Nations League
Portugal ble tidenes første Nations League-vinner
09/06/2019 PÅ 20:44
VM
Cavani-dobbel tok Uruguay til VM-kvartfinale
30/06/2018 PÅ 20:14