Populære sporter
All sport
Vis alt

Landslagssjefen: – Ronaldo er som fin portvin

Eurosport
AvEurosport

Publisert 20/06/2018 klokken 19:47 GMT+2

Portugals landslagssjef Fernando Santos lar seg stadig imponere av lagets superstjerne Cristiano Ronaldo. – Han er som fin portvin, sa han onsdag.

Cristiano Ronaldo

Foto: Scanpix

33-årige Ronaldo hadde da nettopp scoret sitt fjerde mål i årets VM-sluttspill og gitt Portugal en 1-0-seier over Marokko. Samtidig ble han mestscorende europeiske landslagsspiller noensinne. Med sitt 85. mål la han legenden Ferenc Puskás bak seg.
– Ronaldo er som portvin, han endrer seg med alderen og blir bare bedre og bedre, sa Santos.
– I motsetning til mange spillere utvikler han seg stadig. Han gjør ikke de samme tingene som han gjorde for fire-fem år siden, og han kommer ikke til å gjøre det samme som nå om to eller tre år. Han kjenner seg selv og vet akkurat hva han trenger å gjøre.
Ronaldo scoret på et hjørnespark før det var spilt fire minutter. Han slet seg fri fra Manuel da Costa, vant en duell med Karim El Ahmadi og møtte João Moutinhos innlegg med hodet ved nærmeste stolpe.
Etter å ha scoret tre ganger i 3-3-kampen mot Spania har Ronaldo satt Portugal i posisjon til å sikre avansement i den siste kampen mot Iran.
– Vi må forsette å jobbe hardt og forsøke å forbedre oss. Vi er nesten klar for utslagsrunden, og så får vi ta det derfra. Vi tar en kamp av gangen, og målet vårt er å vinne gruppen, sa Ronaldo.
– I dag visste vi at vi med tap ville risikere å ryke ut, og vi visste at Marokko ville gi alt. Vi ble litt overrasket over hvor sterke de var, men det tidlige målet var viktig for oss. Det var også flott for meg å score det.
(©NTB/Eurosport.no)
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Relaterte kamper
Reklame
Reklame