Det skriver Fotballandslaget på Twitter.
Dermed blir det ikke slik Norges Fotballforbund (NFF) opprinnelig ønsket, der de foreslo at det skulle spilles en ny kamp, eller avgjøres på loddtrekning.
Dette håpet hadde de på bakgrunn av at det ikke var NFF, men myndighetene som var skyld i at de ikke stilte lag.
Eliteserien
Se høydepunktene: KFUM Oslo videre i høydramatisk Eliteserie-kvalik
4 TIMER SIDEN
I et brev til UEFA forsøkte de å formidle dette ønsket, men ifølge dommen fra disiplinærutvalget ble dette ikke tatt til følge.
– Vi må bare ta det til etteretning, samtidig som vi visste at dette var et mulig utfall. Så det er ikke overraskende, sier generalsekretær i NFF, Pål Bjerketvedt til Eurosport.no.
NFF har nå fem dager på å be om begrunnelse for avslaget, og deretter skal de ta stilling til om de vil anke.
– Vi har nå fem dager til å be om en grundigere begrunnelse enn vi har fått, så får vi vurdere om vi skal anke. Vi har ikke gjort noen vurdering ennå, på om vi skal gjøre det eller ikke, forteller han, og sier at fokuset i øyeblikket er på kampen mot Østerrike.
I pressemeldingen fra UEFA legges det vekt på at NFF holdes ansvarlig for at kampen ikke ble spilt.
Norge har sendt det mye omtalte «nødlandslaget» til å spille kveldens kamp mot Østerrike, for å unngå å måtte avlyse nok en kamp.
Hvis NFF ikke får endret resultatet ved en eventuell anke, så vil Norge være avhengig av å vinne med minst ett mål. 1-0 vil derimot ikke holde, da Østerrike vant 2-1 på Ullevaal, så for å komme foran på innbyrdes, så må Norge vinne med minst 2-1.
Eliteserien
Scoret to mål forgjeves: – Det verste du kan være med på i fotball
4 TIMER SIDEN
Eliteserien
KFUM-helten rørt til tårer: – Veldig surrealistisk
4 TIMER SIDEN