Følg den avgjørende gruppefinalen i UEFA Nations League mellom Norge og Serbia her

Liveoppdatering
Joakim Opphus

Oppdatert 27/09/2022 klokken 22:38 GMT+2

Takk for følget!
FULLTID: Norge taper den avgjørende gruppefinalen 0-2 hjemme mot Serbia. Dermed blir det Serbia som vinner gruppen og rykker opp til Nations League nivå-A.
91' Mitrovic går ut og inn kommer Luka Jovic. Også Dusan Tadic går ut. Filip Djuricic kommer inn for han.
Live comment icon
90' Haaland-sjanse: Halland kommer igjennom og får fyrt av fra med sin venstrefot innen for 16.Men Milinkovic-Savic er på ballen som har retning det lengste hjørnet.
90' Det legges til fire minutter
89' Srdjan Babic kommer inn for Pavlovic
85' Sjanse til Norge: Ødegaard får fyrt av et skudd fra 16 meter. Men der står det en serbisk mur. Går ut til hjørnespark. Der er en Norge-spiller høyest, men ballen går over mål.
82' Hele Ullevaal tror dommer Lahoz har dømt straffe, men dømmer faktisk frispark i mot Norge.
80' Norge jakter redusering. Det gir Serbia rom å kontre i. Bare en heltemodig blokk av Østigård forhindrer 3-0.
Andreas Hanche-Olsen går ut. Patrick Berg kommer inn.
77' Holmgren Pedersen drar seg inn i banen og fyrer av en skudd med sin svake fot (venstre). Går en del meter til venstre av målet.
75' Serbia med nok en god mulighet, men Nyland får en hånd bak ballen fra en haeding fr 6-7 meter.
74' Norge bytter inn Fredrik Bjørkan for Birger Meling
71' Ikke de største mulighetene for noen av lagene. Serbia gjør to bytter.
Spillere ut: Filip Kostic, Andrija Zivkovic
Spillere Inn: Nemanja Radonjic, Darko Lazovic
60' Norge prøver å kjøre en overgang, men Ødegaard får ikke spilt fra seg ballen. Kapteinen bli i tillegg liggende etter å ha bli tatt, men kommer seg på beina igjen etter litt behandling.
57' Trippelbytte for Norge:
Spillere ut: Fredrik Aursnes, Moi Elyounoussi og Julian Ryerson
Spillere inn: Marcus Holmgren Pedersen, Kristoffer Ajer, Jørgen Strand Larsen
54' MÅL: Stygt balltap av Sander Berge på midtbanen. Ilic fosser fremover mot Norges mål, han spiller akkurat i riktig tid ut til Mitrovic. Fulham-spissen plasser ballen i nærmeste hjørne og Serbia leder 2-0. Krisestart på omgangen for Norge!
49' Gult kort til Filip Kostic.
48' Norge med innlegg fra høyre. Blir for nærme Milinkovic-Savic riktignok om plukker den lett.