Populære sporter
All sport
Vis alt

Frankrike sikret Nations League-tittelen

Eurosport
AvEurosport

Publisert 10/10/2021 klokken 23:04 GMT+2

Stjernespissene Karim Benzema og Kylian Mbappé leverte da det gjaldt mot Spania og avgjorde til 2-1 for Frankrike i en fartsfylt finale i Uefas nasjonsliga.

Frankrike

Foto: Getty Images

Frankrikes superduo var blant flere som markerte seg i en underholdende og spennende siste halvtime. De våknet først skikkelig da Mikel Oyarzabal gjorde 1-0 for spanjolene på en overgang i det 64. minuttet.
Da hadde Frankrikes Theo Hernández nettopp truffet tverrliggeren, og to minutter senere satt ballen i nettet. Det var en perle fra Benzema. Han fikk ballen fra Mbappé og vrengte den inn i lengste kryss fra kanten av 16-meteren.
Scoringene satte fart på oppgjøret, og Frankrike var spesielt friske. De skapte et par brukbare muligheter før Mbappé kom fri etter 79 minutter. Han ble stukket igjennom av Hernandez, lurte Spania-keeper Unai Simon og rullet inn 2-1.
Frankrike fortsatte å dominere, og Spania-trener Luis Enrique tok grep ved å kaste inn Mikel Merino og Pablo Fornals. Men da Hugo Lloris på glitrende vis stoppet Oyarzabals skudd fra godt hold etter 87 minutter, ble det vrient for spanjolene.
Lloris hadde også en avgjørende feberredning på en corner fire minutter på overtid. Dermed kunne Mbappé gikk av banen som matchvinner og fikk med det en liten oppreisning etter straffemissen som sendte Frankrike ut av sommerens EM i åttedelsfinalen.
(©NTB)
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame