Populære sporter
All sport
Vis alt

Perry hyller «nødlandslaget»: – De viser klart at de vil spille for Norge

Sebastian Langvik-Hansen

Publisert 18/11/2020 klokken 23:38 GMT+1

Per Joar Hansen måtte se kampen mot Østerrike hjemmefra, etter å ha vært en del av det opprinnelige landslagsapparatet. Det han så imponerte han kraftig.

Ghayas Zahid scoret for Norge

Foto: Getty Images

Østerrike - Norge 1-1
– Det er en imponerende laginnsats, og det var utrolig artig å se entusiasmen, motet, løpskraften og energien alle la ned for dagen. Det gjorde de gjennom 95 minutter, og de stoppet ikke. Det var utrolig imponerende, sier landslagsassistent, Per Joar «Perry» Hansen til Eurosport.no.
Det ble ikke noen gruppeseier for Norge, men «nødlandslaget» sjarmerte det norske folket med sin offervilje for Norge.
Med innsatsen i bunn kunne de kompensere for manglende forberedelser, for det er bare et par dager siden spillerne fikk beskjeden om at de skulle spille kampen. I tillegg har de kun hatt én treningsøkt sammen.
Det gjør det hele enda mer imponderende, forteller «Perry».
– Det er en ekstrem vanskelig prestasjon. De har ikke spilt så mye sammen, men heldigvis var det noen som kjente hverandre og har spilt noe sammen. Men jeg må bare si at den jobben som har blitt gjort av spillere, trener og støtteapparat har vært veldig god, sier han.
Norge tok ledelsen 1-0 etter en scoring av Ghayas Zahid mot et godt drillet og sterkt Østerrike-lag. Den ledelsen holdt helt til overtiden, der Adrian Grbic fikk dunket inn utligningen.
Norge var uansett avhengig av å score ett mål til, for med 1-0 ville de ikke ha nok mål til å vinne gruppa på innbyrdes oppgjør.
Den hederlige innsatsen fra spillerne går ikke upåaktet hen hos landslagsassistenten, som fikk sett mange spillere som vanligvis ikke er med i en landslagstropp. Han ønsker riktignok ikke å trekke frem noen som imponerte litt ekstra.
– Det blir feil å dra frem enkeltspillere når laget er så gode sammen. Det er et lag som løper sokkene av seg for hverandre. Alle leverer gode prestasjoner i sine roller, for at laget skal fungere, forteller han.
– Men kan det hende vi ser noen av disse spillerne på landslaget i fremtiden?
– De viste i hvert fall klart at de har lyst til å spille for det norske landslaget, svarer han kryptisk.
picture

Zinckernagel gir deg Fantasy-råd og Glimt-info + lytterspørsmål

Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Relaterte kamper
Reklame
Reklame