Populære sporter
All sport
Vis alt

Skadeproblemer for Glimt – til Nederland uten toppscoreren

Vegard Kjøllmoen Steien

Oppdatert 06/09/2022 klokken 14:34 GMT+2

Bodø/Glimt fikk juling av Molde i forrige serierunde, men kampen mot romsdalingene kostet ikke bare tre poeng i kampen om ligatittelen. Amahl Pellegrino sliter fortsatt med skaden han plukket opp i helgen.

Amahl Pellegrino måtte bytte med en hamstringskade mot Molde.

Foto: NTB

Pellegrino satte seg ned med en skade etter kun fire spilte minutter i lørdagens kamp mot Molde. Kvarteret senere måtte han også forlate Aspmyra, og nå er det klart at han heller ikke rekker torsdagens bortekamp mot PSV Eindhoven.
– Status er at han ikke er kampklar til torsdag. Han er ikke i troppen og ikke på flyet, sier assistenttrener Morten Kalvenes til Avisa Nordland.
Kalvenes forteller videre at det dreier seg om en hamstringskade, men at han ikke kan gå inn på flere detaljer enn det.

Toppscorer

Amahl Pellegrino har vært ekstremt viktig for Bodø/Glimt denne sesongen. Venstrekanten er de regjerende seriemesternes soleklare toppscorer. I Eliteserien står han med 19 nettkjenninger på like mange kamper. Nærmest følger RBKs Ole Sæter, som på sin side har scoret elleve mål.
32-åringen har også tegnet seg på scoringslisten i Europa. I Glimts forsøk på å nå gruppespillet i Champions League, scoret Pellegrino fire mål på de sju kampene han var involvert i.
Så gjenstår det å se hvem som tar storscorerens plass i Nederland. Da Pellegrino måtte gi seg mot Molde, var det den danske nysigneringen Albert Grønbæk som fikk tillit på kanten.
Bodø/Glimt skal få bryne seg mot storlag i Europa-ligaen. De gulkledde fra nord møter i tillegg til PSV det engelske storlaget Arsenal og sveitsiske Zürich, som har Ole Selnæs på midtbanen.
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame