Populære sporter
All sport
Vis alt

Hardt ut mot egne supportere etter mobbing av Glimt-spiller: – Blodig urettferdig

Carl Henning Biørnstad

Oppdatert 02/11/2022 klokken 16:34 GMT+1

Glimt-trener Kjetil Knutsen tok bladet fra munnen under onsdagens pressekonferanse. Knutsen tok et oppgjør mot nettmobbing fra egne supportere, og fortalte at spesielt Brice Wembangomo har blitt hetset over lengre tid.

Kjetil Knutsen.

Foto: NTB

  • Se Bodø/Glimt - Viking søndag fra klokken 17:00 på discovery+!
– Han opplever hets og mobbing på nett, og også det som kommer inn på hans telefon. Det er utrolig skuffende. Det kan vi ikke akseptere. Vi må stå opp for ham, sa en tydelig engasjert Knutsen under onsdagens pressekonferanse.
– Jeg hadde faktisk trodd bedre om de som støtter Glimt. Jeg trodde de hadde større raushet, fortsatte han.
Wembangomo mistet ballen i forkant av at Rosenborg scoret seiersmålet i 3-2-seieren mot Glimt i Eliteserien søndag. Etter kampen var Glimt-spilleren langt nede.
– Dette er noe som har pågått over lang tid. Det er blodig urettferdig og mangel på kompetanse, sa Knutsen videre.
Også Patrick Berg reagerer på mobbingen av Brice Wembangomo.
– Alle er innforstått med at det kommer kritikk mot oss som enkeltspillere og lag. Det er sånn det skal være i fotballen. Det skal være meninger, og det skal være diskusjoner, og folk skal få lov til å si ifra hvis de er uenig i noe, sa han – og fortsatte:
– Men nå føler jeg i likhet med Kjetil at vi er kommet til et punkt der vi er nødt til å si ifra, at sånn ønsker vi ikke å ha det rundt våre egne spillere og ansatte fra våre egne supportere. Hva andre supportere gjør, får andre de stå for.
Under pressekonferansen onsdag meddelte også Kjetil Knutsen at Brice Wembangomo er lyskeskadet og ikke med i troppen som møter PSV.
(NTB/Eurosport)
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame