Populære sporter
All sport
Vis alt

Arteta om Glimt: - De er en av kandidatene, helt sikkert

Publisert 12/10/2022 klokken 19:46 GMT+2

Arteta ble møtt av et stort pressekorps før torsdagens kamp mot Glimt på Aspmyra.

Martin Ødegaard i Bodø

Foto: Eurosport

Torsdag skal Glimt opp mot Arsenal for andre gang. Første match endte 3-0 til laget fra London, i en kamp hvor Arsenal virkelig fikk teste toppnivået.
Onsdag var det pressekonferanse før kampen, hvor både norske og engelske medier var klare for å snakke med Arsenal-sjefen.

Bra lag

Til Discovery sier Arteta at Glimt er et av de bedre lagene i gruppen.
- De er en av kandidatene, helt sikkert. I morgen får vi nok en vanskelig test, sa Arteta.
Spanjolen var også full av lovord om Glimt før kampen.
- Jeg tror jeg nevnte det før hjemmekampen. Hva dette laget og trenerne har fått til de siste årene er utrolig. De har skapt flere overskrifter i Europa, og resultatene snakker for seg selv.
I etterkant av kampen på Emirates har Glimt-fansen fått stor oppmerksomhet rundt omkring i fotballverdenen. Arteta hadde også lovord om dem.
- De var virkelig entusastisk. Martin (Ødegaard, journ.anm) sa at vi kom til å oppleve en bra atmosfære her.
Vi tenker på hvordan vi skal vinne kamper, Hvordan vi skal vinne kampene hver tredje dag. Det er slik vi forbereder. Spillerne kan bli skadet, det er kunstgress, på trening osv. Lagoppstillingen blir med tanken på hvordan vi skal vinne kampen.

Kult å spille i Norge

Også Martin Ødegaard var på pressekonferansen. Han ser frem til å spille på Aspmyra og i Norge.
- Det er kult å komme til Norge, å spille en Europa-kamp her. Jeg merker det er mye oppmerksomhet i Norge, og det er kult. Jeg gleder meg veldig.
Dette blir ikke første gang Ødegaard spiller på Aspmyra. Som Godset-spiller for mange år siden opplevde han en stor opptur.
- Jeg har gode minner herfra. Vi vant 4-0, og det var en av de bedre kampene jeg spilte i Godset den sesongen. Jeg håper vi kan levere noe lignende i morgen.
Glimt sine kamper mot Roma i fjor var også et samtaleemne på pressekonferanse.
- Jeg husker kampene mot Roma. Vi vet de er sterke på hjemmebane. Alle har sett at de har et høyt nivå inne. Blir en tøff kamp, det tror jeg alle er instilt på. Vi vet at vi har et høyt nivå inne, og det må vi vise i morgen.
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame