Det nærmer seg storoppgjør i Europa League for Erling Moe og Molde. Torsdag møter de Arsenal i tredje kamp i gruppespillet.
– Det blir en tøff kamp, men en kamp vi gleder oss til å spille. Som dere vet er engelsk fotball ganske spesielt hjemme i Norge, så vi gleder oss til å se hvordan vi kan gjøre det, sa Moe fra Arsenals presserom onsdag.
Eliteserien
Molde er seriemestere 2022: Slik var eventyr-sesongen
16/10/2022 KLOKKEN 18:55
Den siste uken har det vært spekulert i om den nåværende Molde-treneren har diskutert kampen med en som tidligere har hatt samme jobb, men nå trener en litt større klubb.
I kveld bekreftet Erling Moe at han har tatt en prat med Ole Gunnar Solskjær, men han ville ikke fortelle hva de har snakket om.
– Det får jeg holde for meg selv. Ole har helt sikkert nok med Champions League og den biten. Vi får syte for oss selv, og så tar jeg med meg det som vi har diskutert, selvfølgelig, sa Moe.

Tapte selv mot Arsenal

Ole Gunnar Solskjær og Manchester United møtte selv Arsenal 1. november. Den kampen endte med tap.
Likevel har den norske manageren bidratt inn mot Moldes viktige kamp mot The Gunners.
Moe ville altså ikke si hva de to har pratet om. Det han derimot ville si, var at han er overbevist om at den første fasen av kampen vil bli avgjørende for om Molde klarer å holde tritt med Premier League-laget eller ikke.
– Veldig ofte i disse kampene, når du møter lag som er vant til et høyere tempo, så er de første 20-30 minuttene viktige. Vi vet at vi er nødt til å være god med ballen, slik at vi får lov til å holde i den og være oss selv, sa Moe.
Begge lagene har vunnet sine to første kamper i gruppespillet, og står med seks poeng etter seire mot Rapid Wien og irske Dundalk. Det er likevel Arsenal som topper gruppetabellen, fordi de har scoret to mål flere enn det norske laget.
Det kan imidlertid endre seg, dersom Molde slår til med en, vi må vel si overraskende, seier mot laget som innehar 9. plassen i Premier League i morgen.
UEFA Europa Conference League
Super-innbytterne roses: – Bringer energi inn i Molde-laget
13/10/2022 KLOKKEN 21:12
UEFA Europa Conference League
Molde svevde høyest og er på skuddhold i gruppa: – Ikke alltid den peneste fotballen
13/10/2022 KLOKKEN 20:51