Jacob Sundblom Nygaard

Publisert 22/02/2018 klokken 19:02 GMT+1

Mario Balotelli klinket to skudd i tverrliggeren og var helt sentral da Nice tapte mot Lokomotiv Moskva og røk ut av Europa League.

Mario Balotelli

Balotelli-magi etter elleve minutter da han nærmest stillestående fyrer av et skudd fra 30 meter. Ballen treffer tverrliggeren, og mannen med den elleville x-faktoren var centimetre unna å score et viktig bortemål.
Samme mann var frampå igjen i det 21. spilleminutt da Nice broderte seg elegant framover langs høyrekanten med høyt tempo og få touch. Kula endte opp hos nevnte Balotelli, som ikke fikk skikkelig trykk i avslutningen, slik at den trillet i klypene til Moskva-keeper Guilherme.

Sentral Balotelli

Den tidligere Inter, Liverpool og Manchester City-spilleren la ballen i tverrliggeren på et frispark halvveis inn i den andre omgangen. I det hele tatt dreide mye seg om den karismatiske angrepsspilleren første halvdel av kampen.
Se Balotelli kline ballen i tverrliggeren her. Artikkelen fortsetter under videoen.
Men det var russerne som skulle scire først. Etter at ballen spretter fram om tilbake utenfor Nices 16-meter havner ballen til slutt i beina til Igor Denisov. Han brant til og traff blink til 1-0. Dermed ledet russerne 4-2 sammenlagt.
– Nå er bakken bratt å klatre for Nice. Om det var vanskelig før, så er det nesten håpløs nå. Nå må et mirakel til for Nice. Målet kommer mot spillets gang, sier kommentator Marius Thorp etter scoringen.
Se Lokomotiv Moskva-scoringen her. Artikkelen fortsetter under videoen.

Mistet intensitet

Etter hvilen så det ut til at piffen hadde gått ut av de franske gjestene. Lokomotiv Moskva så ut til å ha god kontroll og var det førende laget i andre halvdel av kampen.
Det så ut til at begge lagene hadde innfunnet seg med hva som kom til å bli utfallet av kampen, for den siste halvtimen gikk på lavgir.
Dermed var det det russiske hovedstatslaget som avanserte til 8-delsfinalen av Europa League.