Populære sporter
All sport
Vis alt

Molde videre etter sjokkredusering i Ungarn

Lisa Amdam Tetlie

Oppdatert 11/08/2022 klokken 23:28 GMT+2

Det så tidlig truende ut for romsdalingene i Ungarn, men de slo tilbake mot Kisvarda og tok seg videre til siste del av kvalifiseringen.

Kisvardas Bohdan Melnyk og Emil Breivik

Foto: NTB

Kisvarda - Molde 2-4 (0-3)
Det så tidlig mørkt ut for romsdalingene som møtte Kisvarda i Ungarn, men stortalentet Sivert Mannsverk tok saken i egne hender og sendte moldenserene mer komfortabelt videre til playoff i Conference League.

Trøbbel-start

Det tok bare et lite kvarter fra kampstart til det satt for hjemmelaget. En sjeldent dårlig ball ble passert fra høyreback og kaptein Martin Linnes som la ballen til rette for at Kisvardas Jasir Asani kunne ta seg forbi Jakob Karlstrøm og plassere ballen i mål.
Kisvarda innledet raskt med å utfordre romsdalingenes ledelse, og bare et snaut kvarter etter det første målet satt den igjen for hjemmelaget. Målscorer Asani fikk logge sitt andre for kvelden da han fikk rom og sendte ballen susede forbi Molde-forsvaret.

Komfortabelt avansement

Det så lenge trøblete ut for Molde som måtte klarere flere sjanser fra vertene. Det skulle dog løsne for romsdalingene etter 69 minutter i Ungarn. Nyfriske Ola Brynhildsen utnyttet Sivert Mannsverk i bakrom som utfordret keeper en mot en og satte ballen i buret.
De siste tjue minuttene ga lite til noen av lagene, og det ble med de tre målene i Ungarn. Romsdalingene tok seg dermed videre til playoff med tomålsseieren mot Kisvarda og møter Wolfsberger fra Østerrike til siste del av kvalifiseringen.
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame