Oppdatert 06/08/2021 klokken 00:00 GMT+2

Sivert Mannsverk har byttet ut Fosshaugane Campus med Aker stadion. Torsdag startet 19-åringen sin andre kamp på rad – mot Trabzonspor på Şenol Güneş Stadium. Og Molde sendte sjokkbølger ut i Svartehavet.

Molde-spillerne jubler. Her fra kampen mot Servette på Aker stadion.

Trabzonspor - Molde 3-3
Med stjerner som Marek Hamšík, Gervinho og Bruno Peres fra start, var det liten tvil om at Trabzonspor var store favoritter i egen storstue torsdag kveld.
David fikk det oppskriftsmessig tøft mot Goliat fra start, for etter kun ett kvarter spilt stusset Antonhy Nwakaeme hjemmelaget ledelsen etter et hjørnespark. Men som i alle andre solskinnshistorier, så har David ofte en genial plan for å motbevise oddsen.
Se høydepunktene fra kampen her.

Se den vanvittige scoringen til Brynhildsen: – Å herregud for et mål!

Og i hovedrollen av dette helt spesielle tyrkiske eventyret; en nordmann ved navn Ola.
For Ola Brynhildsen viste torsdag hvorfor han er gull verdt for Erling Moe og Molde. På rett sted til rett tid sendte han først sjokkbølger helt ned til svartehavskysten, da han plukket opp en genial pasning fra Eirik Hestad og utliknet til 1-1 etter halvtimen spilt, før han gjentok bedriften i den andre omgangen – og det på svært lekkert vis.
Seks minutter etter at Vitor Hugo hadde sendt hjemmelaget i ledelsen, disket Molde opp med et svært lekkert angrep. Et innlegg fra høyre endte opp i beina til Etzaz Hussain, som igjen fant målscorer Ola Brynhildsen. På elegant vis fikk Brynhildsen hælflikket ballen utagbart for Tyrkias landslagskeeper Uğurcan Çakır.
– For en mann Ola Brynhildsen har blitt. Den scoringen der er altså så vakker, nærmest ropte VGs kommentator Vegard Aulstad da ballen lå i nettet.
2-2 ble til 3-2 kun ti minutter etter Brynhildsens andre scoring, men Molde var ikke ferdige for dagen. Magnus Wolff Eikrem falt først inne i sekstenmetereren, før Ola Brynhildsen spilte ballen videre til Etzaz Hussain.
Iskald som en fergetur midtvinters, utliknet Hussain for tredje gang for Molde og det så dermed ut til at det skulle ende 3-3.
Dommeren så derimot ut til å ville det annerledes, for fire minutter på overtid pekte han på straffemerket – i Moldes sekstenmeter. Tasos Bakasetas maktet derimot ikke å sette ballen i mål, og med stolpe ut, kunne Molde juble for et svært sterkt resultat i Tyrkia.