Populære sporter
All sport
Vis alt

Mourinho etter avansementet: – Det var ingen kamp

Andreas Hopen

Oppdatert 14/04/2022 klokken 23:31 GMT+2

Jose Mourinho var klar på én ting etter seieren over Bodø/Glimt: Roma er et langt bedre lag.

José Mourinho durante Roma-Bodo/Glimt - Conference League 2021-22

Foto: Getty Images

Roma-trener Jose Mourinho var torsdag med på å slå ut Bodø/Glimt fra Conference, og skal nå møte Leicester i semifinalen. Etter kamp mente han at det bare var ett lag på banen.
– Det var ingen kamp. Fra første minutt var det ingen kamp. Det beste laget var for sterkt for Bodø, sier Mourinho til NENT.
På tross av den meldingen mener han Glimt fortjener heder etter denne sesongen - hvor Roma bare har vunnet ett av fire oppgjør.
– Gratulerer til Bodø/Glimt. At de er i posisjon i en kvartfinale mot Roma. Gratulerer, men i dag var den eneste kampen som betyr noe. Det er i dag det avgjøres at et lag går videre - og det var ingen kamp. Vi har et mye bedre lag. Vi vant bare en av fire kamper, og ære til Glimt, for vi har et mye bedre lag, fortsetter Mourinho.
Roma-treneren mente ikke at Glimt var preget av det som skjedde på Aspmyra.
– Jeg synes ikke det ser ut som de er preget av siste uken. Jeg synes de så selvsikre ut, de virket rolige. Jeg tror ikke de innså realitetene. Og realitetene er at vi er et mye bedre lag enn dem.
Helt til slutt kom han med en anbefaling til Bodø/Glimt:
– Jeg håper at de bruker pengene til å bytte ut plastikkbanen med en skikkelig bane.
Stortalentet Nicolo Zaniolo herjet med Glimt og scoret hat-trick. Det var en spiller Ulrik Saltnes var imponert over etter kampen.
–Det er et ufattelig nivå på Zaniolo. Han er i en klasse for seg selv i dag. Han ga oss enorme problemer, sa midtbanespilleren til NENT.
Resten av reaksjonene fra Glimt-spillerne kan du lese her
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame